Komentari (216)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eeeeee bas mi je zaoo... :(
Prije tri godine gorjele su hrvatske zastave i svi vi Bošnjaci ste ludovali po trgovima jer je Turska onako nesretno za nas Hrvate dobila. Danas je Hrvatska pobijedila i na jednom ste svi postali navijači Hrvatske. Dajte se odlučite već jednom i budite principijelni. Pozdrav braći bosanskim i hercegovačkim Hrvatima iz koprivnice.
vi se čudite što hercegovci sada likuju a prije tri godine ste zapalili Bosnu od sreće. a sadakao čestitate. Hrvate u BiH toliko politički i na svakoj drugoj osnovi vaš džamahirijski SDP maltretira da je normalno da žele pobjeći iz te tragokomične tvorevine. AJ im probajte dati prava koja im pripadaju pa će biti bolje i vama i njima. I komšija će se s komšijom bolje sporazumijeti. Bih ide dalje, Džeko će ih razmontirat, da ga imamo, igrali bi u finalu. Sretno Bosno, mi smo svoje riješili
A vi se čudite što hercegovci sada likuju a prije tri godine ste zapalili Bosnu od sreće. a sadakao čestitate. Hrvate u BiH toliko politički i na svakoj drugoj osnovi vaš džamahirijski SDP maltretira da je normalno da žele pobjeći iz te tragokomične tvorevine. AJ im probajte dati prava koja im pripadaju pa će biti bolje i vama i njima. I komšija će se s komšijom bolje sporazumijeti. Bih ide dalje, Džeko će ih razmontirat, da ga imamo, igrali bi u finalu. Sretno Bosno, mi smo svoje riješili
jao koji pogodci moji komsija iz posavine corluke i mandzukica...dobro je stimac reko sinoc....more da zamisli kakvo je veceras slavlje u hrvatskoj a pogotovo u bosni i hercegovini!!!pa vise od pola nase repke iz BIH...e sad jos da nasi da pobjede bosnu.pozdrav iz HB.
prejaki smo uz prigodnu pjesmu idemo na euro http://www.youtube.com/watch?v=sQb3sNLAqAo&feature=related
Cestitke Hrvatima ;) hajmo Bosno :D imamo jos 90min
Bravo komsije....svaka cast :))
svaka cast susjedi :D sad idem da ga metnem zeni koja je inace vasa, dolje iz splita, cisto da proslavim :P
De ste sad Bosanci, puvali ste se da ste bolji od nas a možete zahvaliti jedino bogu što nas niste dopali jer bi prošli još gore nego turci.
HRVATSKA!!!!!! bošnjak sam al što nepodnosim turski šljam ....FUUUUJ
Za sve turke i sve koji se tako osjecaju po bilo kojem osnovu SADA VI PLAACITEEEEEEEEE!!!!!!!!!!
Ma nema sta, opet su nasi najboli bili Čorluka - posavina Mandjukic - posavina Rakitic- Zepce Simunic- Fojnica Vida (steta igra ko da je iz Bosne) Mislim da bi se trebali prestati ptepucavati i dati podrsku za obadvije repke Pozdrav iz Viteza (BH Hrvat)
Pa ljudi dokle više s ovim prepucavanjima i glupostima primitivnim. Mi moramo shvatiti da smo jedni drugima najbliži. Ne može Bošnjacima, Turska biti bliža od Hrvatske, niti Hrvatima, Portugal od BIH. Drago mi je da ipak prevladavaju pozitivni komentari. Čestitke Hrvatskoj na briljantnoj partiji, a BIH puno sreće u Portugalu. Naprijed i Hrvatska i BIH.
Sinoć je sigurno svakome Hrvatu zaigralo srce od sreće .Zar je nešto tu čudno??\' Da je \"Bosna \"pobjedila i vama bi ali eto na vašu žalost nije.Mnogi žale i zbog poraza Turske ali mene to ne pogađa. Ja sam sretan uživam u uspjehu Hrvatske ne pada mi na pamet da uživam u tuđem neuspjehu koji možda i nije neuspjeh.Imate još 90 minuta.Pa ako vam se posreći.Neću se posebno radovati vašem usojehu i pobjedi ali barem neću likovati ako izgubite.
Sve dok za mnoge od vas postoji samo Bosna bez Hercegovine ,ne možete ni sami očekivati da Hrvati navijaju za nju.Sada se vi sami upitajte ko se u stvari odriče zajedničke države.Može li mi bilo ko od vas reći za jedan teroristički napad Hrvata na Bošnjake od Daytona do danas.Teško zar ne.Može li mi neko od vas citirati jednu ispriku političara za zločine nad Hrvatima.Ne može, znam,ali znam dosta običnih ljudu koji se ispričavaju za zločine i priznaju da ih je bilo kao što ja priznam i da je bilo zločina nad bošnjacima od strane Hrvata i nikada ih nisam opravdavao niti ću opravdavati.BILO IH JE meni osobno je jako žao svake nevine žrtve na svakoj strani. Pa sada ako vas ja ne nazivam ba..... ili turcima ako me ni najmanje ne zanima za koga ćete vi navijati ,ako me ne zanima kako ćete svoj jezik zvati kako ćete svoju djecu učiti koga ćete birati da vas predstavlja da li bi se ipak mogli zamisliti pa reći morali bi i mi njemu pustiti da uživa u onome što voli.
Turci mučkali kolu.