Komentari (123)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Malo narucenih clanaka , kad se vidjelo da je Sarajevo jedini kandidat za duplu krunu ... valjda ce uprava zabraniti klixu svako pominjanje imena kluba.
U njega je mati znala da se on drogira
Niko se nije nadao da ćemo biti konkurenti za oba trofeja....Sada kreću ovi spinovi sa Grbavice.. Dušmani....U inat njima po trofeje idemo! SAMO FKS!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nikad mi neće biti jasno zbog čega smo ovako nakaradni. Kraj sezone se bliži. Oba ta igrača mogu osvojiti sa klubom čak duplu krunu, zar je potrebna takva atmosfera?
@LovacNaZmajeve111, zato sto je ovaj Hotic jedno smeće!!
Jel ovo onaj Hotic sto je trenirao Zelju 3 sedmice???
Poslje današnheg debakla mlade repke protiv njemačke, sumnjam da ce i jedan klub biti zainteresovan za nekog igraca iz BiH
Sljedeće sezone igraju akademci u ligi za ostanak uz ponekog levata kojeg uspiju prevariti da će primati platu. Tana ne interesuje Sarajevo, prije ćete sa njim u stečaj nego kao UG koje ste donedavno bili. Njemu ostaje akademija i zaboli ga dali će ona biti u kantonalnoj ili u PL pod nekim trećim imenom.
Sljedeće sezone igraju akademci u ligi za ostanak uz ponekog levata kojeg uspiju prevariti da će primati platu. Tana ne interesuje Sarajevo, prije ćete sa njim u stečaj nego kao UG koje ste donedavno bili. Njemu ostaje akademija i zaboli ga dali će ona biti u kantonalnoj ili u PL pod nekim trećim imenom.
Ko je ovaj???Poznat neki menadzer?Puna usta samoreklame.
Ko je ovaj???Poznat neki menadzer?Puna usta samoreklame.
i za njih dvojicu je Zeljo kriv... toliko o mitovima i teorijama... moji pitari da vas nema trebalo bi vas izmisliti
Ovaj text je dokaz ko je najveci dusman i mrzioc F.K Sarajevo. Naravno uskotracni mitomani sa svojim bivsim trenerom, sa placenim textom izlaze u javnost onda kad je sva paznja usmjerena na njih i njihovo stimanje sa sudijama i savezom.. Nazor prvaci 1921. Ofirni ste malo li je..
„Sretan sam zbog titule na koju su navijači Sarajeva čekali osam godina. Uvjeren sam da će Sarajevo dominirati našim klupskim fudbalom, odnosno Premijer ligom BiH u narednim godinama. Sarajevo je najorganizovaniji klub. Već sada ima najbolji igrački kadar u BiH, tako da vjerujem da će se iduće sezone prošetati kroz ligu i puno prije kraja šampionata osigurati titulu prvaka“, kazao je Safet Sušić.
„Iskreno se nadam da će Vincent Tan dodatno odriješiti kesu, kako bi se ekipa znatno pojačala za kvalifikacije Lige prvaka i napravila prvi veliki poslijeratni uspjeh bh. ekipa u Evropi“. izjavio je fudbalski vizionar i najveća legenda kluba! No comment!
A jel sve sto se desava negativno mora Željo biti kriv ... kakve veze Željo ima sto FKS nije podijelio plate....jeli ŽELJO kriv sto vas je i Olipik tuzio za polomljene stolice
Zeljo je kriv dok god je bolji. Znaci uvijek.
Čala nedaj ni minute više niti jednom od ove dvojice nek' ih on plaća.
koje su sve velicine bile direktori i predsjednici kluba itd. a sad ovu doveli...nije u stanju beknut da se obrati u javnostiali zato zna iz flase potegnut' dobro.
Toliko o bogatom sarajevu hahaha rekao sam ja slabo im direktorica daje koke mao ce tungu i nema para mora se bolje naguziti
direktorica pjandura
Kome smeta evropsko sarajevo