Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne daj se VEDO
Vukasine idi rokci sa svinjama. Ibi je zvijer i vratit ce se bolji nego sto je bio. I ne mislim da ce Hopp bit skrt na novcu s njim, al et ostaje da se vidi.
i tebe bo krme probolo :D bogalj ti baba neotesani majmune
bo. neznam na kojeg bogalja mislis Klasnica ili sebe gdje ti zivis
Bacene pare za ovog bogalja
djes Vuki krme te probolo :D ici ce Vedo aBd daleko jos, rekao je cilj mu je Spanija ili Eng., i siguran sam da ce to i ostvariti, kao i sve dosad, samo trudom i zalaganjem.
vratice ce se ibisevic, dobar je on uvjek bio, sjecam se dok je jos igrao u aachenu da je pruzao odlicne partije, a ove sezone mu je uspio durchbruch sto bi svabe rekle
Ovo je jedan lijep gest Hoffenheima. Sad kad je igrac povrijedjen i nesiguran u sebe i ostatak karijere oni mu nude ugovor sa kojim ce se najvjerovatnije osigurat za citav zivot - sa finansijske strane, tako da ne mora previse razmisljat o buducnosti. A vratice se Vedo, momak ima samo 24 godine i samo neki tamo balvan moze reci da od njega nema vise nista. Vratice se Vedo, i bice i transfera i novih ugovora i uspjeha, ali sada je najvaznije da se skoncentise na rehabilitaciju i oporavak,a ostalo ce samo doci.
I sad bi tu Klasnic dosao kao odlicna i jeftina zamjena.
ovo igrača više nigdne neće biti!zapamtite šta vam kažem!
Hopp se cova zove i kazu da je dosta love izgubio tokom finan. krize ... A jesu supci nude mu produzenje ugovora kada se povrijedio ... sad mu je cijena pala debelo ... K... ce sad dobiti sto bi dobio prije 2 sedmice ..
Ma dace mu Hef ili kako se vec zove onaj vlasnik dzak para, rijesice egzistenciju i sta se ima peglati po kojekakvim masinama za zvakanje igraca koje te ispljunu nakon sto te dobro iscjede. A opet s druge strane, sa ovim klubom vjerovatno nikad nece dostici neke vrhunske evropske rezultate...
do kraja karijere u Hoffeinheim-u ... ma jašta...bolje nego u Manchesteru :)