Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajd dobro sto ce FIFA sankcijonisati Rusiju, ali sto da IZRAEL ide na Mundijal!!!!!!!!!!!
po kojem osnovu ?
Pa pravilu bi trebao ici drugoplasirani iz grupe sa Italijom a to je Danska,
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Ne volim niti podrzavam Rusiju, ali koji djavo moraju njihovi sportisti placati zbog politike? Ako cemo kaznjavati reprezentacije zbog poteza vlade ona Amerika ne bi nikad igrala SP. Ruska reprezentacija je zasluzila nastup na SP. I ko hoce da gleda Izrael? Radije bih gledao kako majmun jebe kokos u Ekvadorskom amazonu.
A svi smo bili za iskljucenje Srbije iz takmicenja UEFA-e tokom 90ih :) Kako smo mi narod bez obraza i principijelnih stavova to ne mogu da vjerujem.
@emina aha jesmo i sjecam se i tad tvog komentara sa klix-a, pa bem ga ako cemo posteno nas su klali i ubijali tad, a koliko vidim ovdje to nije slucaj
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ohladi mi i Svjetsko... pih...
Klix testira javno mnijenje. izmisljen clanak
mozda in nekad i izbace 2054 godine da imaju muda
Mogli bi Rusi oprobati koju interkontinentalnu mundijalku na prostoru Brazila onako cisto izajebancije.
Jugoslaviju je razmontirala ista masinerija koja se danas bori protiv Rusije i koja pokusava da potpuno iskontrolise Ukrajinu zarad svojih ciljeva, zarad svojih profita i svojih banaka. Ista masinerija koja vam plasira ove vjesti, masinerija koja ima toliko ruku i koja poput hobotnice svojim pipcima kontrolise cijeli svijet i koja vodio ratove protiv sve sto nije pod njihovom kontrolom. Ocigledno, ni sport nije izmakao njihovim otrovnim pipcima, a nismo ni mi! Ironicno je sto bas Izrael treba da mijenja Rusiju, vjerovatno nam ovako salju jos jednu poruku da ovo vise nije svijet u kojem se mozete nadati za pravdu kao sto su se ljudi sirom svijeta, ukljucjuci i u Jugoslaviji nadali pravdi. Svugdje je lako naci izdajnike, svi imaju svoje cijene... Ovo moze samo biti jedna mala demonstracija sile sta sve radi buduca svjetska vlada, oni u krajnjoj tacki biraju ko ce igrati i gdje ce igrati i kad ce igrati :) Podrzite zapad i njihovo sistematsko unistavanje ljudskosti, individualnosti...
U slucaju da izbace Rusiju bilo bi najpostenije da pozovu Svedsku jer je ispala od Portugala drugog time u grupi. Eventualno da se igra majstorica izmedju Svedske i Izraela kao drugoplasiranog tima u toj grupi.
Ko ce na Rusiju..
Hajde razumijem to sto hoce da ih ostave kuci, kao Jugoslaviju 1992. ako je to po pravilima FIFE i ako drzava ne smije biti u politickom ili bilo kojem sukobu, ali je nevjerovatno da jedan Izrael, koji je nastao na krvlju palestinaca, koji je nastao haman jučer, koji još uvjek tlači stanovnike koji žive u svojoj državi i dodju neki tamo i kazu eh mi cemo sad da zivimo ovdje, a vas cemo bombardovat. Nije ni čudo sto se Amerika zalaze, što se drug za druga nebi zalagao, sramota, treba da ide Danska, to je najrealnije, ili Svedska zbog Ibre :D
Pa najbolje bi bilo da ode srbija jer nece jos dugo hihiihih
IZBACITE RUSE ODMAH A PUSTITI UKRAJINU
Jedna od sankcija ili ?
J
Ako izbace Rusiju nece biti SP. Gledat cemo kako atomske bombe letaju.
taman Ruse u albumu popunio :))
Glupost. Kakve veze ima s fudbalom ovo? Cisto sumnjam da bi se Amerikanci toliko borili za izostavljanje Rusa sa SP da je na 3.mjestu zavrsila neka druga reprezentacija, il cak neka iz arapskog svijeta, a ne Izrael. Ali posto je Izrael onda se sve mijenja. Fuj. Gadi mi se sta se u svijetu radi i tolerise.