Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nfher
i ocekivano zamjena za mireta uvijek izmedju 65. i 75. minute 😆😂😂😂
Nesto Napoli fol, nesto Roma se zahuktavaju. Sjedi dole i mirno. Zna se ko je gazda. Dva gola i babo ruco.
Fino alla fine!
Fino al confine :)
Pjanić najveća prevara od igrača . Toliko je loš da ga Alegri više nije mogao gledat kako se pati . Nikad a ma baš nikad nije bio igrač za velike utakmice i derbije , u svakom meču kad mu ekipa igra lošije on je najgori U Romi se uopšte ne primjeti njegov nedostatak i da nema slobodnjaka ne bi ništa od njega ni bilo . A nedaj Bože da komentarišem njegovu (NE)igru u reprezentaciji . Misimović je za njega doktor i ova princezica mu neće nikad ni do koljena biti .
I molim naš narod da prestane sa uzdizanjem naših igrača . Ne zanosite se , Pjanić da je neka klasa igrao bi u Realu ili Barci .
@yale Nek oni zarađuju i milijarde . Ja bi bio presretan kad bi mi imali igrače kao Hrvatska .
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
pjanic najslabiji bez prekida nebi lopte vidio juve na guzove dobio napoli je bolje igrao al tako je u fudbalu ko manje greski napravi taj ne gubi
Ma bravo Gonzalo,rodila te mati!
Objektivno, Napoli je veceras odrzao lekciju lijepog, modernog i atraktivnog fudbala Juventusu, cija je igra veceras bila bezidejna, dosadna,staromodna... cak su im i njihovi navijaci u pojedinim momentima zvizdali.Golove koje su postigli nisu bili plod njihove kreativnosti ili neke akcije, vec greske Napolijevih igraca.Juventus sa ovakvom igrom nema sta traziti u Ligi prvaka.
Hamdija...potpisujem ovo sto si fino napisao i realno objasnio...za mene reciomo steta za Napoli da nakon onih kratkih pasova i kontrole lopte nemaju dubinsko rijesenje ili sa diagonalnim loptama opasnim po gol...ka recimo sto je to fantastinco radio Brazil na SP1982. Juventusove akcije su bez veze ali uvijek nekako ide lopta blizu gola, pa sta bude. Trenutno, atraktivna igra Rome mi se puno vise dopada..zaomije sto Napoli nije uzeo bod....pozzz
@hamdo...Juve igra koliko mu treba. Stilo Juve. Vidi, jos nisu pogodili top formu, a opet prvi na tabeli. Zamisli onda gdje ce da budu kad sezona odmakne. Atraktivan, moderan fudbal zahebi kad nemas zavrsnicu i sve ti se svodi na kruzenje. Nema od toga bodova. Nemaju smecari ekipu za to. Isto ko i Roma. Pad forme im je neminovan pred kraj.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
"Nakon prvog pogotka okončanog bez pogodaka"