Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Heba izdrzi, brz oporavak...
Brz oporavak zelim ti Habibovicu...
dobri nas Anele izdrzi i brz oporavak, nista bez tebe i Ahmetovica u napadu...bezopasni ! za povredu zahvali kapitenu koji od jednostavnog kornera izgubi loptu usljed ne-znanja i tebe posla na bolovanje.
Husref Musemić jedan je od nas!
to je ne samo za fudbalera neugodna povreda. ABD bude brz i uspjesan oporavak!
Heba želim ti brz oporavak i da se vratiš još jači. Izdrži Brate
18 zutih kartona ispod je svakog nivoa, a svjedoci da igraci nisu ni psihicki ni fizicki spremni. Igraci Sarajeva vukli su se po terenu od samog pocetka, mnogi od njih. I ova povreda, dokaz je fizicke nespremnosti. Odlaskom Eldina Jeleškovića, Sarajevo se vratilo u okvire kvaliteta ocajnog BiH fudbala. Za one s vrha tabele prvo ce pretkolo biti maksimum, a uspjesi Astane iz Kazahstana samo puki san.
Brz oporavak Anele, šteta je. Strašan igrač. Što brže da se vratiš na teren majstore želi ti Željovac
i meni je zao sto je Hebib nastradao, da je bar onaj degen Rahmanovic nogu slomio...
Budu li ga na KCUS-u rekonstruisali hodat ce na stakama do kraja zivota. Heba bjezi glavom bez obzira.
A pri tom duelu dosuđen kontra faul... historijski niz, ogromna pomoć sudija i saveza, dvije pobjede u derbiju, a opet imaju bodova koliko i mi koji odavno nismo lošije igrali... velik si šampione
Hebib je sam sebi povrijeyio koljeno krivo se docekao na koljeno
Tako je. Samo što se vama uspjeh mjeri po pobjedama protiv Željezničara. Nema veze što imamo isto bodova, Husref je dobi nogu jer je izgubio protiv nas.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Manijak sam, brz oporavak majstore!