Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ZASLUZIO JE VELIKI NASLOV SVAKA CAST VEDO.IZABRAO SI \"MALI\" KLUB REDOVNO IGRAŠ(NE KAO NEKI)IMAŠ DOBRE SAIGRACE KOJI NISU SEBICNI(KAO KOD NEKIH) I ŠTO JE NAJVAŽNIJE TRENER TE VOLI SAMO TAKO NASTAVI.TRENUTNO NAJBOLJI NAPADAC BIH ŠTO JEST JEST
Gazi gazi gazi Vedade!!!
Vedad Ibisevic CENTARFOR.
pa lako je onda zabit 10golova a pola od oti iz 11m... POLA OD OTI !!! hahahaha sje bo sam se
vedo u njemackoj ima novi nadimak....MR.11m
Sve je to super i drago mi je zbog Vedada.Nadam se da će mu se golgeterski učinak popraviti i u reprezentaciji AKOBOGDA!!!
sto nije dao protiv molde-a i steaua bukarest.. zafrko me ukupno za 800km...kad je i nemoguce promasivo ovaj balvan.. jedini je koji igra svaku utakmicu 90min....pa lako je onda zabit 10golova a pola od oti iz 11m...
JOJ DA HOCE KLOCA SUTRA STAVIT U PRVIH 11 DA SE OPET BRUKA
Gazi Vedo,gazi!!!!!!!!!¨Sve najbolje ubico u buducnosti,tvoj naporan rad i vjerovanje u samog sebe se vide na terenu,jednostavno jako brate!
ne znam kako mozete svaki put kad je neko dobar odmah kritikovati drugog napadaca. treba podrzati svakog naseg igraca a ne odmah blatiti, sejtite se koliko nam je Džeko donio lijepih trenutaka. zato naprijed vedo,džeko,spaha,miske,lulicu,mujdža,asmire,stevo,adnane,vranjesu,zukanovicu,ibricicu,medunjuaninu i svima koji voli bih i igraju za BiH.
Bilo bi interesantno pozabaviti se i direktorom prije ovog sadašnjeg,pa ti pitam, 1.Gdje je rat proveo? 2.Ko ga je postavio ? 3.Čiju je politiku provodio? 4.Koliki je gubitak ostavio? 5.Koliku je on platu imao?
aa kad se samo sjetim kad je vedo prije povrede razvaljivao bundes ligu bio je i na svim vijestima i novinama po bih.Kad je zbog povrede izgubio formu tako je i njegova slava u bih opala,malo jadno,kako samo brzo zaboravljamo.Evo sad ista stvar,samo se nadam da se nece opet povrijediti. SAMO NAPRIJED VEDO POKAZI LEVATIMA STA ZNAS A U ISTO VRIJEME OSTATI COVJEK I SKROMAN U DUSI
LIKE A BOSS
Kako ste mizerni!Pogledajte komentare iz prethodnih kola ili kad ga nije islo.Ili ste lajali ili niste ni citali a samom tim ni komentarisli textove o Vedadu.Nas desetak ga pohvali i to je to.Sad lajete protiv Dzeke a sutra ce te ga faliti ili sve po spisku j...De malo budite realni i ne lajte o njihovom privatnim zivotima.Malo ktitike je ok i kad dobro igraju da se ne opuste. I Begovic je stvarno u formi!
ovo k\'o da su snimali kucnim telefonom...Vedo majstore svaka cast,idemo napadat Dzekin rekord sto se tice Bundeslike
Kad smo igrali odlučujuću utakmicu protiv Portugala za odlazak na EP,govorio sam da nas jedino VEDO svojim golovima može odvesti,ali selektor ga cijelu utakmicu drža na klupi!
opaaaa