Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma gonjala se malo djeca po terenu...kaze opca tucnjava, a ja vidio samo opcu jurnjavu :S :S
Jel ovo Vrbanjusa i Vratnik ?
Ja ciganije i govana!!cccccc.Mislim da je ovdje najbolje rjesenje bacit jednu atomsku bombu na sred terena i rijesen problem!
zasto ove brazilce fata tol\'ka pan\'ka zbog dzeke,kad ce ga svakak\'o pop\'ushit\'\'\'\'\'\'
Ja nevidjeh ovdje bas nista toliko da je strasno ,nije ovo nista kako je bilo 1990 u Zagrebu na fudbalskom stadionu maksimiru kad je igrala utakmica izmedju Zagrebackog Dinama i beogradske Crvene zvijezde.Ja neznam mozda se neko sjeca ove utakmice od ovih malo srednjih generacija.
Sta lupate neki dan navijate za n. koreju a sad pricate kako je neko primitivan ako ima iko primitivniji od koreje onda vala neznam
sjo kako golman opali onog djecem isto brus li onog cupavog...
Ko, pa mi s Balkana smo izmislili civilizaciju za ove...
Treba im poslat Ilju i kompaniju da ih u red dovedu...
boze me sacuvaj kakvi su ovo ludaci cccc
Stoka primitivna je-bena!