Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vaha kako god u plusu. Ako ga otpuste bice otpremnina. Ako ne ostaje kako i jeste. Vec ima alibi ako budu ispali. Kako god nije kriv nizasto.
Ako ovu situaciju pretvori u to da mu se vrate najbolji igrači, da istraje u zahtjevima koji nameće zvijezdama a isti to prihvate, moći će se pohvalit da je veliki trener. Ters jest, dobar trener de da vidimo i pedagoga motivatora kojeg grupa voli i poštuje.
Vaha povedi Marokance do drugog kruga
Cojk nije htio da vodi evropske velikane, a da vodi kolpleksirane slagere
U Mostaru svako zna da je poslije Japana kad je dobio otkaz, Vaha ugradio klauzulu u slucaju otkaza, tako da ce to masno naplatiti
Nikakvo cudo od marokanaca to je mraka za sebe!
Jedan pomočni stručnjak marokanac nezadovoljan plus dva nezadovoljna novinara i tri tužna navijača Zyjecha ne mogu ništa promjeniti! Vaha je u kontaknu sa Kraljem maroka i tamo mora da bude kako kralj im naredi. Vaha ostaje!!!
Bivsa Jugoslavija je kostantno imala tim prepunjen zvijezdama, a prakticno nikad, u novijoj istoriji, nije postigla veci uspjeh. Uzmite, recimo, SP 1982. u Spaniji: tu su bili Susic, 'Pizon' Petrovic, Zajec, Sljivo, Halilhodzic, itd - ali ispadose. Zvijezde, umisljene kakve jesu, kvare atmosferu u reprezentaciji. Mada, ovaj Hakm. Ziyech i nije nista posebno. Hocu reci, Vaha je u_pravu... Dostojanstveno, legendo, 90000 je dolara po mjesecu! A oni nek racunaju!
Ma Vaha ko ih j.be sve ti si im dokazao šta znaš a taj savez je haman kao i naš bježi od budala