Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
GUARDIOLA JE FILOZOF A TI SI PAPAK
I BRACO BI TE IZ VRBANJUSE OTJERO SELJACINO PRODANA
Bravo Guardiola bolji potez nisi mogo napraviti neka si ga otjero tolike pare a nista nije pokazo
Ko je imao problema on sa tobom ili ti sa njim? E moj Ibrahimovicu.
seljacino nosata, neotesana.
Nazubaj ga...
Zaboravio si kako je samo smugnuo iz Juventusa. Sm.r.d.an je to nevidjen.
Igrati za Inter biti kapiten i jedna od legendi kluba i onda preci u omrazeni Milan ne razumijem stvarno .Drago mi je sad sto nikada nisi zaigrao za zmajeve.
@LDS Eto tebi LDS, nisi ni ti za nešto bolje. Propali likovi u propaloj stranci. Kolki vam je max procenat osvojeni glasova, 0.2%. A zlatan ima titula onoliko koliko tvoja mami more cuna primit odjednom. Sad ti broj mamine rupe. io sono tutti, io sono nerri, io sono rossoneri
e moj nosonja eto ti milan nisi ni za sta drugo
Eto Guardiola nema pojma, nek\' ti imaš mravojedu jedan!
Šta vi kokuzi znate šta su milioni,sjedite ispred računara i TV-a i gledajte kako zgrćem pare,Ćaoooooo žohari dobar prijem.
Šta vi kokuzi znate šta su milioni,sjedite ispred računara i TV-a i gledajte kako zgrćem pare,Ćaoooooo žohari dobar prijem.
To Ibra care.Nek si se kutarisao ciganije i gurbetskog kluba zvanog Barselona.Ti zaslužuješ mnogo bolji i veći klub od lopova koji su do svih trofeja došli potplaćivanjem i mafijašenjem zajedno sa Platinijem i Blatterom.
.