Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Aaa sta je dusmana aktivno VTŽ
Pitanje kako su urađeni slojevi ispod travnjaka.Pred golom blato na hibridnoj travi to se ne smije desiti.Mnogi stadionu u Europi nisu pokriveni pa trava idealna.Uzeli su mlione za travnjake održaji max.Pogledajte kako se u Hrvatskoj održavaju travnjaci ne moramo dalje ići,da ne spominjemo Bundes ligu i ostalo.Samo Hrvtaske travnjake pogledaj i sve će biti jasno.Blato pred golom na onakvoj travi,kao da je livada 😏😏😏
Jel moguće da ćete ovu utakmicu tekstualno prenosit
mitomani mufte dobili teren, i ne mogu ni to malo jada odrzavati
Jučer se igra u blatu u Konjicu,a Vrapčići slobodni.Zar se nije moglo odigrati u Mostaru zbog teških uslova.Ma mislim stvarno ništa se nije lijepo vidjelo neka igra,brzina,pas igra ništa posebno.Samo postojala mogućnost povreda.Mislim nelogično je igrati na onakvom terenu,a imaš potpuno slobodan teren idealan za igru.Stvarno neshvatljivo😏
Pa jel Igman iz Konjica ili Vrapčića
Ma ti ces mi reci odakle je Igman.Tezak teren za igru dok se uslovi ne normalizuju uvijek mora biti plan B.Trebao neko da se povrijedi da bude odsutan sezonu,je li to treba?Komtno se mogla suglasnost donijeti da se igra u Vrapčićima.Ne mozes nista lijepo vidjeti nikakvu igru nista sto zbog cega svi gledaju fudbal.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Blato ispred gola na hibridnoj travi.Fenomenalno održavanje👌
Al su se naradili 😆😆😆😆 najlon stavili
Quattro Stagioni pizza. 🍕 Svaka tribina vodi svoju politiku. Nigde plana, strategije, definisanog puta... Kako stignu pare - troši ih odmah. Kad nema para - pričaj priče i ćuti. I tako u krug.
Druga liga lagano, a smijali se čeliku, zahrdali pravo i celik i željo
Dobar teren za 1px na kladari