Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Brazilcima je selektor dozvolio seks za vrijeme SP, a posebno na mecu protiv Hrvatske
komentar mjeseca :D
@Gentleman1 zahvaljujem :D
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Safete ponesi teglu konctraceptivnih pilula na utakmicu sa Argentinom :D
Ne smije Susic Dzeki i Spahicu nista zabraniti. Vec je dopustio da se povedu zene, djevojke i sva ostala rodbina. To ce biti vasar nevidjenih razmjera. I sve o trosku saveza. Nije ni cudo sto nece dinara ostati za ovu bijednu, 101. ligu svijeta.
Jos se nije rodio taj koji bi uspio nesto narediti Spahicu i Dzeki. ima lom da prave po Brazilu :D
Ako Amra pođe u Brazil, Edin neće moći ni potrčati. Safete šta si to dopustio.
BiH repka vodi Deena za zamjenu mindze moze i on to odraditi hahahahahahaha
ma Deen sve radi voli da ga gaze zmajevi a i nebi se necko da im isprijeda cisti pistolje pravi brend europskog Sarajeva ponos i dika hahaha
Ako dozvoli nece moci zabijat na terenu, istrosice se
Ja nemam takvih problema :D
dobar je nigerijac. supruge mogu pomoci igracima,a djevojke ne ?! :)))
Ja gluposti , sto bi seks zabranio .
Mislim da ovim našim treba zabranit sex na 3 mjeseca prije brazila. Vidjeli smo Dzeku kolko je bolje igrao dok nije počeo ovu Amru bambusat svaki dan.
Na koje gluposti je sve spalo stvarno ovaj svijet i ne zasluzuje bolje. Mjesto o stadionima o Riu da se pise price nasih ljudi iz Brazila vi semo brinete koce je.... a ko nece.
nek se prvo dogovore ko ce koga da hebe a poslije da q.ara
Da