Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa dobro KloseTu ce ovo biti mislim 4. prvenstvo tako da i nije bas poredjenje sa Ronaldom
ronaldo je bio na svom prvom prvenstvu imao 17 godina (1994.) a zadnji turnir mu je bio 2006. pa ti racunaj da je i on igro na 4 prvenstva.
žao mi gomeza mandžukić mu uništi karijeru kad ga je izbacio iz bajerna
Mario Gomez je jedan od najboljih gol igraca danasnjice i stvarno mi nije jasno zasto momak pati od tolikog manjka samopuzdanja, pa proslo ljeto ga je htio real madrid dovesti i on nije prihvatio zbog benzeme, pa gomez je za benzemu ronaldu, i garantujem da bi zabio puno vise golova od benzeme... al kako je tako je, steta sto ga nisu pozvali, jer njemci nemaju boljeg gol igraca i centarfora od marija :)
Kakav real bogati,proslo ljeto,o cem pricas ..
http://www.espnfc.com/news/story/_/id/1544599/mario-gomez-turned-real-madrid-fiorentina?cc=5739
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
grehota bi bilo da iko a ne jedan solidan napadač poput klosea pretekne ronalda legendu,najboljeg napadača svih vremena
nije to grehota, to ce ti samo biti najbolji primjer kako je u zivotu moguce uspjeti bez previse talenta ukoliko se marljivo i vrijedno radi, trudom se moze sve i bila bi bas fora da ga pretekne, naravno da je ronaldo jedan od najboljih napadaca u povijesti nogometa i smijesno bi bilo porediti njega i klosea, al volio bi da ga covjek prestigne jer stvarno je to covjek zasluzio svojim trudom, radom i zalagenjem na terenu
Mudro zboris stranče :) Mogucnost obaranja tog rekorda je vjerujem i jedini razlog pozivanja Mire u Brazil. Bez obzira na sav njegov dosadasnji doprinos reprezentaciji, ipak je Miro 35-o godisnjak koji je zabio svega 7-8 golova ove sezone.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)