Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Danas sam bio kod pola skolsa,sutra idem kod druge polovice
\"Scholes je najbolji igrac protiv kojeg sam ikada igrao\" - Zinedine Zidane \"Scholes je najbolji vezni na svijetu\" - Xavi
Stvarno takvog tehničara je teško bilo vidjeti u Evropi, svaka mu čast, i još onako skroman, porodičan čovjek! Doduše ponekad jest bio prgav, G O V N O POKVARENO LJUDSKO!
gdje je bechkam?
Da,najtalentovanij jeste Scholes to je sigurno 1000%,Scholes je za Engleske prilike super tehnički potkovan,jer Englezi u zadnjih 30-ak godina jedinog pravog znalca i majstora sa tehničkim vrlinama imali su u ludom Paulu Gascoigneu!
Ti i Cantona ste dva najveća i ujedno jedina Gospodina u Scum Unitedu.
. van . N I S T E L R O O Y