Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koju god vijest do sad da sam otvorio na ovom forumu,o bilo cemu da je,pozitivno ili negativno,nije ni bitno,odmah se nadju dusebriznici,kriticari,veliki profesionalci koji o svemu sve znaju najbolje.Poganog mentaliteta... UKINITE KOMENTARE!
najbolji komentar koji sam procitao na ovom forumu,je komentar iznad.Ja ne znam jesu li bas svi u ovoj drzavi toliko udareni u glavu,ili pametni ni ne komentarisu..
sarajevo-x treba ukinuti mogucnost komentarisanja svakog clanka. Ovo je tragedija ... od komentara ...
sta ima miske real, barsa? hahahahhhahaa
hahaahhahahaahahah ja zmaja, suj mu izjavu :)))
hahaahhahahaahahah ja zmaja, suj mu izjavu :)))
ne može vam ova meksikanka ni prnuti onoj turkinji jel ono šeherzada se zove
e moja smmradino u kakvim ti oblacima zivis!? uvjeren sam da je pored ublehe safeta, najveca ubleha, prevarant, saboter upravo misimovic. covjek se ne moze pouzdati u njega nikako, zato je bolje hajd ti lijepo u tursku i povedi i safeta da nas ojacate.
sta bi u zenici miske u uzvratnoj utakmici protiv portugala vrijeme je da javnost sazna ?