Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok neki prodaju tv prava za milione kod nas hoce za hiljadu maraka pa kazu slaba liga
@PierreSimonLaplace ne mozes porediti ni tamo raju normalnu sa tobom hajvanom
Pozivam savez da nam ne salje onakvog pomocnog sudiju vise jer ko njega dalje da sudi znaci da je i Sam amater.
cekaj, jel fudbalski ili je nogometni, de dogovorite se
Zašto klubovi uopće imaju pravo izbora?? Fino se potpiše ugovor s ligom,ako ti ne paše nemoj igrati,nogomet se igra radi navijača....pa barem bi trebao :/
Pasa moj, uvijek tekme sa Sirokim pune iznenadjenja, al likovi nude 1800 koliko li onda nude za ostale l.. 100KM?
Više od pola Sarajeva neće gledati utakmicu jer nema Arenu. U čemu je fol? Hoćete pare? Pa nađite sponzora, a ja BH Telekom ne valja, ne valja Arena, Hebo vas Sport klub....gledajte engleze i španjolce, šta kukate...
Uvijek postoje streamovi na internetu,ko želi gledati gledat će
A zašto savez ne reagira kada to radi Moja TV i njoj ne naredi da pusti prenos jer ako je BH Telecom sponzor lige zašto je Moja TV privilegovana da samo ona emituje prenoste i naplaćuje. BH Telecom je Javno preduzeće isto i Moja TV a ponašaju se i uzimaju novac po tržišnim principima ..... očito se krši zakon i radi se o sukobu interesa .....????????
A sta ocekivati od malog selje. Odmah kazniti, jer su prijenosi prime pocetka prvenstva dogovoreni, ko kad koga prenosi.
Druže nije ovo samo problem Želje već svih klubova, Bh Telecom dobija sve utakmice (pa tako i derbi) za 1800 KM po tekmi, šta je mizerija mrtva. I ja kao navijač Sarajeva moram pohvaliti ovo šta su komšinice uradile i naši ako imaju kičme i malo, uradit će i oni isto.
Bravo! Nije pravedno da Željo i Sarajevo isto dobijaju za prenos kao ostale ekipe (Krupa, Mladost DK, Metalleghe i dr.)
dogovorena tekma pa zato štrumpfovi ne daju😁
Suhveli je meni ovo sto iz Zelje ne zele prenos, vjerovatno nece da javnost gleda kako im se navlaci pobjeda.
Ja kluba i govana kad im se nudi 1800 maraka za prenos u PM.
a zamisli hajvanu koliko nude drugima kad zelji nude toliko........
Nema Fudbalski savez sta pozivati Zelju da omoguci prenos utakmice. Posaljes im naredbu da moraju obezbjediti prenos i gotova stvar. Kada su pristali da nastupaju u ligi s tim su i prihvatili pravila Fudbalskog saveza.
Sto bi prihvatili ponudu za prenos utakmice od 1000 i nesto maraka,timovi u evropi milione i milione eura zaraduju na tome,kako ce liga napredovati kad se klubovima nude ovako smijesne cifre,to znaci da moraju pustati bukvalno dzabe prenose utakmica,pa gdje je tu napredak reci mi ?
@Zeljoo1921 Pa savez je prodao prava, zeljo je clan saveza ne vidim sta ti nije jasno. Nece televizija sa svakim klubom posebno dogovarati, mozes misliti tek tad kakav bi cirkus nastao. Neka klubovi osnuju udruzenje i prije pocetka sezone malo "pritisnu" savez.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
A klubovi u našoj ligi pozivaju savez da pomjeri utakmice u razumno vrijeme kad su temperature 30+. Ono danas na Tušnju je živi užas. Još ako i protiv Želje bude ostalo u 17:30 kako je najavljeno, pa šta da očekujemo od takvih utakmica.
1800 KM za tekmu ne daj dusmanima lopovskim
plavi voz dobar skroz