Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
daaaaaaaaaaj baaaaaaaa! nemate pojma o zivotu!! ko ste vi da kazete da su genova i zaragosa bezvezni kubovi!! ccc c cc I niko ne podcjenuje diega milita!! kao sto rooney uopste nije precjenjen, pa pogledajte makar koju tekmu man utd i vidjeti cete, ko namjesta berbatovu golove!! a ludjaci ste ako kazete da man city nije jedan od boljih europskih ekipa. prema tome zelim va vise paneti u 2011 god. sretno!!
Cuuuuuj 2,1 gol po utakmici :)
Autor teksta ocigledno je svoje misljenje formirao na komentarima \"cuvenih\" bh. sportskih novinara i komentatora, Bilica, Teftedarije, Delica i sl. Svako ima pravo na svoje misljenje, ne bih ni komentarisao da nije naceo Rooneya. Ne bih o Rooneyevim moralnim vrijednostima, mada mislim da vecena fudbalera vodi pomalo razuzdan zivot. Teska afera utjecala mu je na igru u prvom dijelu ove sezone. Ali, mi ovdje govorimo o 2010. g. Rooney je, podsjecanja radi, u sezoni 2009.-2010. dao 33 gola u trenutno 2 najjaca svjetska klupska takmicenja: Engleskom prvenstvu i Ligi prvaka. Uz to, cesto je bi asistent i vjerovatno je da od svih svjetskih napadaca najvise doprinosi u odbrambenim zadacima. Ferguson je nekad govorio da ima poteskoca da ga uvjeri da se ne mora toliko vracati nazad. Sto se tice njegovog ucinka kako je stigao u Manchester, jednak je ucinku Drogbe u Chelseaju: 2,1 gol po utakmici, sto je fantastican ucinak, s ozirom da ne igra poziciju klasicnog spica. Procijenite!
Samo za kladioničare http://specialtips-1x2.blogspot.com/
precjenjeniji je tores od rooneya,a city tek nadolazi.Da nebi isp\'o ser.ator ,slazem se u vecini. Btw Genoa nije bezvezni tim,doduse nije milan,barca,bajern,al ako nista mislim da je cak i najstariji u zabariji :)
Godinu je obiljezilo gladovanje igraca Torpeda koji nisu imali ni za virsle.
ma kakav inter , real ,mančester i sve ostale ekipe jer se morate pomiriti sa činjenicom da igramo najljepši nogomet a na kraju ove sezone vidjet ćete koji je najbolji klub na svijetu . jer da inter nije igrao onakav KUKAVIČKI ,BEZVEZNI ANTIFUDBAL KOJI JE UVEO MURINJO ZGAZILI BI SMO IH I NJIH A I BAJERN .najbolja ekipa u istoriji EL VISCA BARCA . a i dobro ovi sa CCN-a kažu ronij jeste precijenjen on nije ni do koljena ni MESSIJU NI XAVIJU A NI INIESTI .još nije dao gol iz igre a MESSI I ZABIJA A I NAMJEŠTA GOLOVE SVOJIM SUIGRAČIMA I TO SVAKU UTAKMICU. EL VISCA BARCA EL VISCA CATALUNIA
Sretan Bozic i SRPSKA nova godina Zivila REPUBLIKA SRPSKA i DODIK
Runi je poslije Maradone najbolji igrac svih vremena!!!
nek se cnn bavi amer. fudbalom... o pravom oni nemaju veze...
ccccc ja ko sve pise tekstove......jestel vi normalni cuj u bezveznim klubovima, eto nek su nasi klubovi s vezom.....ma veze vi nemate i ja neznam ko je tu pravio sa cnn-a i taj pojma nema, cuj najbolja ekipa Barccelona, pa valjda se uspjeh mjeri titulama, oni nisu najbolji ni u evropi ni u svijetu