Komentari (145)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prva africka reprezentacija na evropskom prvenstvu je francuska,8 crnaca u prvih jedanest
Smanjili su samo s Arapima :D
@mariijuana mislis sa herojem francuske alzircem zidanom
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Protiv koga je igrala Rumunija? Neke africke ekipe?
jesu svi ugljese ,a francuzi kazu!!!
Jah a mutavi rusi ni dosli nisu kako treba vec su se pobili sa englezima, treba ih poslat kuci odmah.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
A ti West Hem pratis od malih nogu, pa ja :)
Pa da,,eto Pogbe, 100 milona igrač,, pa se sjetim naših stručnjaka koji Pjanića ponižavaju,,a ja i dalje tvrdim da je dragulj od igrača,...nažalost ni u Juventusu neće imati s kim igraTI
100-ti komentar
Ako ste već toliko "hrvaština" uveli u taj bosanski jezik kojim se ponosite, zar onda večeras ne bi trebalo pisati Rumunjska umjesto Rumunija?
Eto, Rumunija nam zvuci ljepse. Imas jos pametnih pitanja?
ko o čemu bošnjo o nacionalizmu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kapa do poda za drugi gol, cijeli meč odigrao kao pravi vođa, možda i najveće otkriće prvenstva. #respect payet
uefadrid ponudio 270 000 000 za Payeta,ceka se odgovor Bilica
Strasno prvenstvo S.Irska, Albanija, Island, Slovacka, Austrija, Rumunija, Madjarska, Irska, Vels. Mozda su i dobre ekipe al nista zvucno do cetvrtfinala.
@Svercer Opet nije toliko začuđujuće, svi znaju za bar jednog igraca BiH, a na ovom EP igra sigurno 5 reprezentacija kojima većina navijača iz ostatka evrope ne zna nijednog igraca.
Ovaj gol Payeta podsjetio me na jedan koji ja nikad neću zaboraviti, gol Savićevića za Zvezdinih 2:0 protiv Kelna 1989.godine: https://www.youtube.com/watch?v=Hssjqq8qKxk (na videu gol pada na 9:35).
grabrik , u uzvratu Zvezda izgubila 3:0 , nazalost i ispala , a 3 dana nakon Kelna stigla nama u Tuzlu i opet fasovala 3:0 : https://www.youtube.com/watch?v=J0YI_D_g60g
@gradimir Slažem se; ipak taj gol za mene ostaje nezaboravan.
Prvi gol cisti prekrsaj nad golmanom.
@tuzlak458 Jest.
@WilliamCostigan Prekrsaj k'o kuca, slazem se 100%. Lopta ide golmanu u ruke i onda ga Giroud udara po rukama svojom rukom!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Payet je jedina svijetla tacka u igri Francuske veceras i West Hamu ce biti veoma tesko da ga zadrzi tokom ljeta, a Rumuni pokazali da nisu bez razloga na Euru
Nece oni bez Benzeme nista uradit
Pocelo se odmah Siljit Francuzima.
Bgm jedva
Ja lijepe golcine u malu mrezicu za kraj... :)
dimitri...neka izbjeglica iz rumunije?!