Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prodane baliije, Vicini poltroni
MATER BI PRODALI ZA KES I FUNKCIJU
Pitanje Sarajlijama: zašto vam je trebalo da željo bude na rubu ispadanja a Sarajevo u rezultatskoj krizi da se TEK SADA, NAKON 5 GODINA sjetite da Vico radi za Dodika na uništavanju BH Fudbala? Kad su vas zvali iz Veleža da to isto uradite prije 4 godine, išlo vam je super pa ste lijepo izglumili da ne možete. I treba Vicu izbacit ali žalosno je da razmišljate ko kasaba, a ne ko glavni grad BiH.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svaka cast ko god da je.
Zašto je ovo vijest? Ljudi nisu nista slagali.
Prodana Kasaba. Sv govvna koja razaraju bonjački narod su kasablije, od trojanskih dezertera do Čolpe i Pilava..
Pitari kme,kme,kme
Sava lepo priča vele balijanderi.. Pet poraza jedna pobjeda protiv Lihtenštajna. Gol razlka 05:23 . Portugal zabi u prvm oluvremenu 5 komada u Zenici a Sovenija razguii taj Portugal, još jugobalijander kmeči ,Stavi Savu.
Hebo ti Savo familiju seljačko poltronsku
Fuad Čolpa smećeeee
mater vam lopovsku
KMEČANJE PITARA NE PRESTAJE
Ovaj Čolpa ko Genjac jarane,svi mogu u pemziju al on nikako 😂
vidi čolpi njuske prevarantske
Због оваквих испада наши православци губе повјерење у наше муслимане. Чуј молим те као да Република Српска није дио Босне?
SAMO U SARAJEVU SEBI MOGU NAĆI OVAKVE SLUGE I PODANIKE. ČOLPA BI KĆERKU DAO VICI ZA CVAJU.
Bosnjo prodana dusa
Ne dao Bog da se meni ovako nesto desi i da mi dijete vidi kako me raja dozivljava ja bih se rokn’o. Ali drugo je pricati o ljudima bez casti, ponosa, karaktera, prodanim dusama i majku bi prodali. DaBogda vam se sve o glavu obilo!
Vidi Cholpe bivseg zatvorenika i lika koji je kupio diplomu. Plus ova dvojica licemjera i ljigavaca. Srozase fudbal i reprezentaciju u saradnji sa Vicom i drugim kriminalcima iz RSa. Nikad se necemo pomaci dok oni sjede u Savezu plus onaj iz Gorazda sto je postavio Rascica za selektora. Da ne idemo puno dalje. Kriminal na svakom koraku u svakom njihovom nedjelu.
Jadovi prodani...koliko košta izdaja morala i etike