Uskoro počinju kvalifikacije za SP
5
Forma napadača razlog za optimizam, Ibišević impresionira
Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Daj Bože da budemo prvi,a Grčka druga u grupi. Jer inače nam ne gine baraž. Već sad se osjeti euforija u ovom članku, a kako se utakmice bliže bit će žešća. I eto nam bumeranga. Nisam pesimista,već realista. A znamo svi kakva je realnost.(Fifa-Uefa) Nadam se samo da će selektor ,dobro \"složiti\" ove novajlije i sikiracije će biti manje. Kako god,sretno i do Brazila ako Bog da.
Ako nešto ne znate poslušajte Sir A.Fergusona koji kaže od malih se ekipa gube bodovi,a mi ih u grupi imamo na pretek,kao ono svi su slabiji od nas osim Grčke.Da smo u prošlim kvalifikacijama u Tirani odvalili Albaniju niti bi ganjali sa Francuzima bodove niti bi išli u ruke starom dželatu u baraž-Portugalu,nego bi mirno tražili neke B postave.Mi uvijek zapnemo u zadnjoj tekmi u 85. minuti,a na putu nam stoje FIFA,UEFA,Platini,Blater,NIKE Corporation,sudačka svita,i još pokoji sponzor,e zato se kad imaš priliku u 93. minuti dati gol,a vodiš 4-0,daj taj peti i još uhvati loptu iz mreže inosi je na centar.Mi samo tako možemo na svjetsko.
Ma \'ta ce igraci, ja im kroz noge prebaciv\'o. Ne dam ja svoje Ajle za cijelu reprezentaciju. Ko\'da mi i imamo neku reprezentaciju...ma to su manekeni u dresovima, a ne fudbaleri.
zlatana muslimovica pod hitno nazad u repku !!!!!
Pocelo je PUHANJE nasih IGRACA vec u novinama. Fakat ih dignu svaki put pa TAKO PADNEMO Na nos ko do sad. MORAL IM NOVINARI DIZU a ovaj nas selector koi je TOLIKI MULAC ne zna da digne i vrisne kao sto je CIRO znao. Momci za Dres Drzave se GINE a ne puhanje i nada ZA BARAZ!!! A sto se tice Vede ok dao je te golove al budimo realni GOLOVI SU MU PRE LAKI BILI.. nisu to GOLCINE sada smirimo malo dozivljaje.. imam sve i jednu utakmicu i sad vam mogu reci da 80% nasih napada je na DUGE LOPTE I CENTAR SUTEVI... dodaanje i sredina su SUPLJA a odbrana nam je na KLOCU... samo kazem ne samo sto je DOKAZ nego i taj nas nacin igre koi svaki tim moze lako da procita.. PROMJENE STO PRIJE, Igraj te malo engleski fudbal, sa talijanskom odbranom. Pa cemo ne otic nego DOGURAT... Mlada repka.. svaka cast do sad su pokazali sjajnu borbu.. VOZDRA.
Hercegovac...u pravu si.Samo si zaboravio napisati jednu stvar. Hercegovina se nikad nije plasirala u Hrvatsku.
@RUSMIRA za selektora !!!!
ja bih bas volio da zovne Muslimovic jer lik uvijek ostavi srce na terenu a i Bgm zabija golove, drama je lik :DD Susicu zovi gaaa
GOLOVI UTAKMICA EUROPA LIGE I SPANSKOG SUPER KUPA www.4fudbal.com Barcelona v Real Madrid Hearts v Liverpool Sheriff Tiraspol v Marseille PAOK v SK Rapid Wien FC Vaslui v Inter Milan Atromitos v Newcastle United Feyenoord v Sparta Prague Bursaspor v FC Twente Ekranas Panevezys v Steaua Bucuresti Anzhi Makhachkala v AZ Alkmaar Slovan Liberec v Dnipro Dnipropetrovsk Slask Wroclaw v Hannover 96 AIK v CSKA Moscow Legia Warsawa v Rosenborg Dinamo Bucuresti v Metalist Kharkiv
jb vas fudbal kako se borite za njega a niko se nece ovako pobunit za prave probleme u drzavi
Kakav Muslimović ljudi...pa evo momka, igra ko zvijer...samo što izgleda nikom u džep nije uletio da se o njemu piše http://en.wikipedia.org/wiki/Mersudin_Ahmetovi%C4%87
mrs safete
U kakvoj formi je Dzeko to? Njegova forma razlog za optimizam? Ha ha, cuj provale. Jedino sto me tjesi je to sto ne igramo protiv Grcke ili Slovacke prve dvije utakmice u Septembru. A do igara protiv ove dvije ekipe samo se mozemo nadati da ce se taj nepokretni stvor probuditi i potrcat koji metar. Miralem Pjanic ce nam biti kljucni igrac u ovim kvalifikacijama. Na njega najvise racunam da nas dovede do Brazila.
i opet ce susic po defaultu ibisevica na klupu
Hajde skutorce pali na pokok i razvijaj mastu o trecem entitetu
Samo bez euforije , euforija nam uvijek dodje glave
Za ovog \"hercegovca\": Haj ti lijepo odšejtaj sa ovog portala i pitaj Modrića i Ćorluku gdje to oni podižu rodni list(definitivno im je trebao jednom u životu). Toliko imate sportista porjeklom iz BiH da i vi sami ne znate koliko. Svi se kofrčite hrvati ovo,ono!!!!! Milina je vidjeti jednog Pandzu,Papca,Misimovića,Stevanovića,Sesara,Šunjića u dresu BiH. Ipak ima vas normalni al\' fakat. Mnogo,mnogo je ljepši sastav(čitaj \"šarolikost\")reprezentacije BiH,već Hrvatske.