Komentari (129)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala ti redžepagiću, hvala ti melunoviću, hvala ti "kapitenu", hvala ti bandoviću..... Izdali ste Horde Zla, prodali ste Saraj'vo, je l vas stid?
sto ce ih bit stid boli ih *** oni su platu primili...
a smijeli ste se Zeljikoji je ozbiljno odigrao protiv ozbiljne ekipe, i za razliku od torpedista igraci su ostavili srce na terenu, neki u bolnici zavrsili...tako se igra za klub, tako se dres brani, a ne ona sramota od sinoc...zao mi mojih prijatelja koji navijaju za torpedo...jadna ekipa svi ce se sloziti
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
taj irfan redzepagic samo gleda svoju guzicu i kako ce zaraditi, ne zanima njega nista drugo
Tako je nazalost u gotovo svakom klubu... cast izuzecima ako ih i ima uopste. Tako je danas, takva su vremena. Tradicija se samo spominje kada treba manipulisati narodom, u ovom slucaju navijacima. Zgrnuti lovu na lahku... Igracima je novac najveci motiv, nazalost.
onog momenta kada cijela nasta fudbalska javnost shvati da je nas klupski fudbal jednostavno katasrofalan svima ce biti bolje.Treba vise jednom za sva vremena da bude jasno da mi sigurno jaos 20 god. necemo imati niti jednog predstavnika u grupnoj fazi nekog od evropskih takmicenja.Razlog je jednostavan mi smo jednostavno limitirani da ucinimo bilo sta uspjesno.Mi bi i u fudbalu neku gibiru da nam neko nesto pokloni.Mi sve znamo,mi smo najpametniji svi su ostali glupi.Kakvi luksemburzani,kakvi Islandjani,kakvi kazahstanci ma mi smo vrh.Tog melunovica da pitas da ide igrati u Luksemburg za 2000 eur. mjesecno rekao bi ko ja jesi normalan,ta ce oni levati.Eto to je nase razmisljanje.I dokgod je tako nema naprijed.Dno nam je vrh.
Ko je Alen Melunovic? Ko su u stvari ovi " mladi " takozvani novi fudbaleri koji su ubaceni kao tajni agenti u prvi tim FK Sarajevo i uspjesno pocinise diverziju. S ponosom mogu da kazem da je Todorovic uputio veom snazne suteve prema golu Kukesija ali nazalost, on sam nije mogao igrati kako je dobro igrao jer nije imao asistencije. Svi osim Todoovica su mi bili sumnjivi i nisu igrali srcem i dusom za klub. Apsolutno nigdje igre, kcije, nigdje veze sa fudbalom kao da je igrao ciciban retardiranih drkadzija . Nisam mogao vjerovati sta se desava i sta gledm. jednom momentu sam mislio da sam u Albanskom treceligaskom kolu, koji igraju fudbal samo zato sto im je neko obecao sladoled. Ovdje je i kao trener pao na ispitu i Husref Musemic. Okrenuo glavu na penal umjesto da kaze Todorovicu da probije mrezu sa udarcem, jer on to moze.. Ovdje u FK Sarajevo ima i umno bolesnih fudbalera koji su umjesto u ludaru, zavrsili u FK Sarajevo. Strucni stab je naj veci krivac . Nigdje ljubavi za FKS
VI NISTE SARAJEVO, MI SMO SARAJEVO !
Ovi iz Kljiksa mrtvi Torpedovci... Koja ofiraža. Moji Torpedaši, ni za 15-tak godina nas ne možete prestići. Niste nam više ni do ramena. Apsolutno najveći klub u državi - FK ŽELJEZNIČAR!
Fk sarajevo u Bosni,FK Velež u Hercegovini,garantirano leglo kriminala...omladinskih pogona nema,ili jih niko ne koristi osim za reketiranje roditelja djece,koja ko fol uče fudbal...
SVE POHVALE ZA TEKST,HVALA VAM
Ova "kolektivna odgovornost" (standard u neprivatizovanim sportskim i inim organizacijama)...i stalne izmjene koje traju godinama na Kosevu...nikada nece donijeti rezultate. I Zeljo je ispao (od neuporedivo jaceg tima neko Kukesi), ali nije "ukaljao obraz"...i moze se naslutiti da postoji nekakav kontinuitet u radu i uspjehu. Sarajevo nema Amara Osima...al' to je vec druga prica. Napomena: Nisam navijac ni Sarajeva, ni Zelje i iskreno volim oba kluba.
Ako sebe nazivate divovi, onda smo mi za vas BOGOVI .... HA HA HA
hahaha opet se vratili pitarcici na klixov forum da izlivaju emocije...mozete da udarate minuse i pisete sta hocete ali jedno je istina zeljo je prevelik za vas a manijaci su vam nedostizni...pokazalo se to u noci istine...u vasem gnijezdu 20.000 navijaca Zelje a vas tek polovina...vidjeli ste rijeku u plavom sarajevskim ulicama, vi niste ni mali potocic, nema vas nigdje...primite moje iskreno saucesce torpedisti mali...
bas mi jedrago da je saraajevo ispalo----------
http://www.youtube.com/watch?v=QtlhcQvpU2Y
A noć prije utakmice im se prividilo da su u trečem predkolu, nešto ko gospa iz Međugorja.
http://www.youtube.com/watch?v=QtlhcQvpU2Y
''Dotak'ooooooooo sam dnoooo živoootaaaaaaaa . . . I pakaaaooooooo, i pooonoooreeeeeeee . . . ''
http://www.youtube.com/watch?v=QtlhcQvpU2Y
Njegov obraz?? http://www.svet.rs/wp-content/uploads/2013/04/memo0.jpg
Husref Musemić po meni najveći KRIVAC...Husrefe Odlazi...Spasi nas...
hahahh sramota *** te ispali od kluba koji je tamo iz albanskog sela, ali tako je kad klub vodi politicka stranka koja je posljednjih 15 godina dovela bosnu na rub siromastva, zeljo je u bosni jedini klub koji u nekoj skoroj buducnosti moze napraviti iskorak ovo ostalo je veliko nista !!
nisu bakir suljo i semso dobro poso iposlovali ipak pobjedi hadzija keljmendi,cekamo drugo poluvrijeme sa produzecima