Pobjeda protiv Austrije u finalu
0
FK Sarajevo osvajač turnira "Asim Ferhatović - Hase"
Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakve su ovo patke i \'nake selekcije Austrije, sve nasi ljudi..? Ali nakon pet godina trofeju se ne gleda u zube, naljeto napraviti jos jedan turnir slicnog koncepta pa da se okitimo sa dva trofeja u ovoj sezoni.
Hocel\' biti kakvog slavlja veceras u gradu, ipak je to prvi osvojeni trofej nakon pet dugih godina
Mora se negdje titula uzeti , makar i na malonogometnom turniru ;) Znači nema suše na Koševu ;)
@lažni bolo Opet nam nisi rekao da li da se nasmijemo na tvoj komentar! I još da ti kažem da si dobio jedan iz Bosanskog jezika jer se ne kaže bijo, nego bio! Sljedeći put nam nemoj zaboraviti napisati da li treba da se nasmijemo na tvoj trud koji ulažeš na ovom portalu. Poradi sa svojim roditeljima i na svom riječniku tokom zimskog raspusta!!!!!!!!!
@SA Dobro jutro za Pazarić! Nadam se da si se naspavao i da možeš bolje rezonovati nego sinoć. Ono sinoć je bila čista jedinica. Imamo još par dana do polugodišta pa možda ako se potrudiš i da prođeš. Pričaj mi o svemu, samo nemoj o lažima kojima su te nafilovali tvoji preci, kako ste nam vi toBože pomogli da nešto osvojimo. Prvenstvo nisu 2 boda, da bi se prvenstvo osvojilo treba nešto više bodova moj sarajlia92. Sinoć sam ti zaboravio čestita još jedan rekord tvog klubića, ovaj put na malonogometnom turniru (9 komada)! Uči i vjeruj svojim očima, a ne nekim pričama moj sarajlija92!!!!!!! Kada su u pitanju godine, stariji sam od tebe, pa ti ne zamjerim što tako laprdaš. Kad sazriš bićeš mudriji i pametniji i nečeš nasijedati na nekakve priče koje nemaju veze s vezom.
Bijo sam tucan al i ja sam tucao..
sto
Strašno. Ovako loš turnir da nosi ime velikog majstora, bruka i sramota. Pa pogledajte samo te ekipe i ko igra u njima, smiješno, i onda ovo treba da bude neka vijest vrijedna objavljivanja? Ako već hoćete pravu stvar, trebali ste trknut do Visokog pa pogledat\' šta je pravi turnir. Sve najjaci igrači iz BH svijeta malog nogometa + Zeba i još par hairlija sa velikih terena. Preko 5000 navijača, prije svega fer i korektnih. Al\' hajd\' bitno je da su neka djecurlija osvojila neki turnir jer su ga oni i morali osvojit\' ... good job!
ocam ne mogu da vjerujem šta ljudi sve pišu mtrvi aner,mrtav je hase oliver knezović! pa m.a.m.u vam vaš d.e.b.i.l.n.o. balavu da išta drugo znate osim toga možda bi i napisali al ovako dolazi do izražaja vaša zatupljenost koja je nastala usljed nesretnog djetinjstva provedenog pod kaišom pijanog oca i ne dovoljne količine unosa vitamina u organizam zbog nemogučnosti vaše majke da ves nahrani jer se tada ž3gala sa komšijom!FUJ M.A.M.U VAM SVIMA J3B3M
:)
JE BO TI CELIK MA JKU
svi u napad krepao je aner , a krepat ce i ivica jos malo .. dat ce bog
hajde nek ste i vi sta osvojili :D mislim sramota bi bilo :)) :P
@bolo Dosadan si s\'tim idi na spavanje,sanjaj ovo,sanjaj ono,pao si,dobio si 1 isl.To bi i za rahmetli Haseta bio stari fazon!Vjerovatno bi se stidio navijaca poput tebe.Ja sam vjerovatno nesto stariji od tebe(83 godiste),bar se nadam jer da si ti stariji i ovako razmisljas izgubio bih svaku nadu u ovaj grad i drzavu.Tako da to sarajlija92 mozes malom suljicu. Nije zeljo igrao cijelu sezonu za sarajevo,nego samo tu zadnju utakmicu,informisi se malo!Dok ste vi pustili zvezdu 72.da vas pocjepa na kosevu,al sreca pa je zeljo bio prejak i pobjedio partizana u bg. Al eto Zeljo je dokazao svoju velicinu.Nama ne trebaju neki balavci da to dokazuju na netu.
@ rooney OVAJ PUT CEMO SE OKUPITI KOD TVOJE SESTRE . NESTO DETALJNIJE O TOME TI NE MOGU RECI .
@SA Dobro veče za Pazarić! Tupko vrijeme ti je da spavaš, jer si danas učio puno o historiji FKS, pa ti se pomiješalo. FKS je drugu titulu osvojio 85, a tvoj mali klubić je vjerovatno cijelo to prvenstvo igrao za nas po tvojoj siromašnoj logici. Nemoj više lupetati molim te! Taman kad pomislim da dolazite sebe javi se neko poput tebe i sve zabrlja. Imaš 1 na polugodištu, pa se potrudi u drugom polugodištu kako bi te nekako ubacio među PITARE. Sad pravac na spavanje i sanjaj najljepši san o prijemu u PITARE, jer bi te uskoro mogao probuditi horoz moj sarajlija92!!!!!!!!
@lažni bolo Opet nam nisi rekao da li se trebamo smijati ovome što ti radiš?! Za trud si zaslužio dvicu, ali ću te još pitati da bih ti zaključio 2. A sad na spavanje i sanjaj da se nalaziš sa svojim učiteljem na sjeveru našeg najvećeg stadiona i da polažeš prijemni u Horde Zla. Nemoj da te je strah toga, samo dobro izuči historiju velikana FKS, malo se uljudi, nemoj se predstavljati tuđim nadimcima, prestani lajati i to je što ćemo tražiti na prijemnom od vas. Lahku noć moji dragi učenici!!!!!!!!