Komentari (125)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kaze Vugdalic "ko zabije prvi bit ce u prednosti"
A jel moguce da lik pored toga sto mu je vokabular vanjski WC ima ovakav seljoberski, da ne kazem ljakanski glas? I ja mislim da su ovi u OBN njega vec prihvatili kao maskotu, pa im zao dat mu otkaz. Ono kontaju neka ga, nek mu se raja smije. A OBN nikad gledaniji. Najmanje je bio gledan kad je bio odlican program, tad sam u to vrijeme prije 15 godina i ja gledao. Poslije karina od programa.
" od carlosa lopta " hahahahhaa
Joj cirkusa od komentatora ovaj Saša. Nakon pogodka ko zaliven. Samo ponavlja kako treba vidjeti je li bio opsajd ne može da prežali hahahah. joj objektivnog komentatora hahah. Cirkus šuti ko zaliven.
Pa ljudi za Barcu navijaju, vidi se po prenosima utakmica
Frajer priziva crveni kod onog faula Carvajala, a jedva i zuti, a da ne govorim kad rece da je mozda Ramos igrao rukom, a Grizman prilazi Ramosu da vidi je l' dobar jer ga je lopta pogodila u rebra, covjek nije ni trazio od sudije a on trazi neki penal!
sasa:"penal ko vrata" :(
ovaj pepe nije dobre glave nikako hahah
saveli su ga u kut i on nema kud hahah
Komentatora i gluposti Cim sam vidio ko je komentator prebacio na reprize indijskih serija
sta ovo Bale pokusava makazice?
kaze vugdalic zidane zidani je sve izmjenio 😂
Jao Sasa kad se sjetim tvog razgovora sa Nistelroyoom taj nezaboravni intervju...pa imas pregleda vise od Beckhama. ha ha..I Bog te ubio jos se bavis ovim poslom.
Ono kad prebaciš na arenu jer ne možer više slušat ova dva debila na obn-u.
el ninjo je bio najjači. samo pazi kako mu frizurica stoji i popravlja je.
Da su bošnje na utakmici prekinuli bi meč zbog Palestine...
mogli bi ovog pepea glumca pozvat da glumi novog combetovog rodjaka u lzn ..nivo glume mu je bas na tom nivou
Moram samo da uprem prstom u ovaj apsurd gdje se glođete u komentarima prepucavate kao navijači neki, a oba tima iz Madrida, ista govna, ali jok vi ste se negdje morali svrstati kao navijači pa da se glođete. Tako je to i sa nacionalističkim sranjima... Nadam se da uviđate taj apsurd i glupost... :)
E cuj ovog Adisa, KARA SKO
SISTEM TE LAZEEEE
Ovaj Carvajal place isto kao penaldo kad mu se ne dosudi penal
to ti se zove ljubav za igranjem pogotovo na ovakvoj utakmici koju ne može svako igrat a ti se sprdas sa njim
izvini pogba,pogrijesio sam