Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa valjda će i ovi čelni ljudi u savezu početi da se bore za NAŠE momke koje ganja pola Evrope da igraju za njih. Dosta je više Bosanaca koji predstavljaju ostale reprezentacije, a to ovi odgovorni samo prešute. JEDNA SI JEDINA!
Onaj Kolasinac je masina od igraca, 93 godiste a sa kakvim samopouzdanjem igra, bez obzira da li cuvao robbena ili neke druge zvijezde on tretira svakog suparnickog igraca isto, stvarno je dobar momak i sigurno bi veliku ulogu igrao zajedno sa ostalom zadnjom linijom ako zaigra za nasu repku
on sredjuje papire ! i imaju sastanak s begicem za 2 sedmice u vezi tih papira !
Dobrodošao u selekciju Zmajeva !!!
Cekamo jos Bahrudina Atajica (Celtic), Senada Karahmeta (Mechelen) i Darija Dumica (Brondby) kada je u pitanju mlada U21 repka. Kada je u pitanju Safetova reprezentacija, cekaomo: Ermin Bickacic (Braunschweig), Sead Kolasinac (Schalke), Dino Arslanagic (Standard Liege), Branimir Hrgota (Borussija M.). Molio bih ove ljencuge iz Saveza da ne misle da je sa Hajrovicem nasa borba za talente sirom Europe zavrsena.
nista od hrgote ,kaze ni ne pomislja za nas igrat pored svedjana i hrvata
Pa naravno kada se niko nije udostojio ni pozvati momka i popricati s njim. To je ogledalo rada vrlog nam saveza i strasnog selektora. Kada Susic ode, bilans ce mu biti - 20ak izgubljene djece. Mnoge reprezentacije ce mu biti zahvalne.
dobro nam došao!
Tako to treba,čekat da zaigraš za svoju Domovinu .. :)
To to , nova nada Bosne!
Masala :)
Bravo Seade, igraj u inat! Tvoj brat Izet što se mene tiče može osvojit SP sa Švicarskom, ali jedna stvar se nikad neće promjeniti, a to je da i pobjede su porazi kad se obraz pogazi! :)
Hoćemo meč sa srbijom,ali da se igra bez navijača
Hocemo mec sa Srbijom u Zenici, SA NAVIJACIMA.
On, Kolašinac... Ma havarija! Sve smo jači, iz dana u dan!
hahahahahaha ha ha ha ha Hajrovicu ISTICE UGOVOR sa Arsenalom, a on nikog "ne napusta", nego DOBIJA NOGU iz Arsenala !!!!! ne znam sata ga forsirate bezveze, mora da je DEBELO PLATIO ........ da je valjao kao igrac, osto bi u Arsenalu
To je to, što se traži! A ne tamo neki k****vi Kolašinsi i Halilovići. Neka igra za pra ko ima tu želju, al' na prvo mjesto stavi svoj grb i zemlju!!!
Nadam se da ce ubrzo naci klub !!!
treba vise ovakvih igraca u reprezentaciju dovest,jer sve je vise prvotimaca koji su pred pemzijom,a bez kojih je nazamisliva igra,morat ce ih neko kvalitetan zamijenit.
AFERIM MAJSTORE, SVE NAJBOLJE U KARIJERI