Nakon remija sa Evertonom
25
Ferguson: Ne mogu vjerovati šta smo prosuli
Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sreca pa sam prespavo ovu tekmu,inace bih okino na kladionici jer bi keca igro hahahahah
Alekse bujrum u Međugorje pa će biti manje nervoze i žvakanja
Vjeruj, vjeruj..
izbili su mi juce 101,00km sminkeri iz odbrane uh.nema veze ipak je to moj MU:i do groba ce biti..idemo sledece sedmice na megdan komsijama i ima da ih poderemo ko bebea zvecku abg.da...jedan je MU.jedan je sir.alex ferguson...
Vjeruj b 0 g te popiso
ja sam mislio da ce city imat velike sanse da dobije , nego kao sto izgleda dzeko nece igrat, pa kako ba city da dobije bez edina ?? :D. On je jedini od koga sam se plasio , nego sad se zna ko ce da dobije ! GGMU
Đoković ostaje prvi na rang listi doživotno,Barsa osvaja LŠ,Čelzi će biti šesti u PM,MUTD osvaja titulu,Džeko p.u.š.i Nemanji Vidiću znači život ti je k.u.r.č.i.n.a,nema živog mošnje ni u jednom sportu sem sjedeće odbojke znači život ti je k.u.r.č.i.n.a.
M.U.F.C TIL I DIE!!! GLORY GLORY MAN UNITED!!!!
Barca gubi titulu u Primeri, Real prvak. Čelzika ide u finale LP-ka...Manchester UTD gubi Barclays, Đoković kiksao...ŽIVOT JE LIJEP!
Mama ti je zvijer na k.u.r.č.i.n.a
Jelavic zvijer!!!
Pardon irfo sa Srbine!
To info sa Srbine!
http://betdojava.blogger.ba/ [email protected] S NAMA ODIGRATII JE SIGURNO!
Sta je s ovim lesom iz Banja Luke mars na vas portal,ovo je Sarajevski.
Suge jedne sad ce vas City razbucati i ode vam titula e tako vam je to kad hocete da obarate ljude i igrate za kladionicu.
To Vojo Srbine!