Nakon remija sa Evertonom
25

Ferguson: Ne mogu vjerovati šta smo prosuli

Totalsport
Sir Alex Ferguson (Foto: AFP)
Sir Alex Ferguson (Foto: AFP)
Menadžer nogometaša Manchester Uniteda Sir Alex Ferguson bio je u stanju šoka nakon utakmice 35. premiersligaškog kola u kojem je njegova momčad na Old Traffordu odigrala 4-4 protiv Evertona.

Iako su u susretu u dva navrata imali dva gola viška, a do 83. minute komotnih 4-2, na kraju su uspjeli osvojiti tek bod primivši dva gola u tri minute i tako dopustili gradskom rivalu Cityju da im se približi na samo tri boda zaostatka uoči međusobnog okršaja na Etihadu koji je na rasporedu za osam dana.

"Bio je to takav propust, apsolutni poklon. Samo smo trebali privesti utakmicu kraju. Jedan dio susreta igrali smo fantastičan nogomet, zabili smo neke fantastične golove. Ali primiti četiri gola na Old Traffordu u susretu takve važnosti, ne mogu vjerovati", komentirao je vidno šokirani Ferguson.

"Predali smo im (Cityju, op.a.) inicijativu i ovakav rezultat čini utakmicu na Etihadu zaista važnom, odlučujućom sada. Moramo ondje pokazati sve za što smo sposobni da bismo ostvarili rezultat. Treba nam rezultat na Etihadu i nema razloga zašto do njega ne bismo mogli doći. Postoje svakakva očekivanja od Cityja da je to njihov odlučujući susret, ali to je i naš odlučujući susret", dodao je Ferguson.

Na kraju je Ferguson upitan da li će gradski okršaj protiv Cityja 30. aprila, koji bi mogao izravno odlučivati o naslovu, biti najvažniji u kojem je sudjelovao?

"Da, definitivno", odgovorio je menadžer Uniteda.