Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne sudim svoje mišljenje na osnovu današnje utakmice, već na osnovu već 6-7 utakmica Fenera, oni ovako neće moći uzeti titulu. Volio bih da Džekson osvoji titulu, ali realna situacija je da Galata bolje igra, više golova daju.
Galata daje vise golova, a na tabeli fino mozes vidjeti da je Fener dosad zabio 70, a Galata 55. Cak i ako samo gledas zadnjih 5 utakmica Galata dala 12, a Fener 11... po tebi izgleda ogromna razlika taj jedan gol vise u zadnjih 5 tekmi.
Pa kažem ti, pogledaj obje ekipe i vidi ko bolje igra. To što imaju 70 golova je isključivo zbog brutalne polusezone, tačnije do početka 2024. Pratim ja Džeksona, svaku utakmicu mu gledam.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sparta poderala Galatu 4-1 a nekim krivo hahahahaha
Sparta je razbila Galatu 4-1
Dzeko pemzija meščini
Dzeko je propo ko Kauc Batshuayi da igra vremenski ko Dzeko dao binduplo vise golova
Galata puno jaca, ove debile sudije odrzavaju u trci za titulu.
pa cijela Ih Evropa i Turska ismijava da su Penal klub samo Novinari sa Klixa o tome ne pisu da ne uvrijede Dzeku
Dzeko Svjetska Klasa.Prrvi Strijelac Lige .Fener prvi 👍
Jeste svjetska klasa, ali izgleda da nemas tabelu Turske lige 🤣🤣🤣
Nemoj ba Edine tako. Pa to je bila takticka izmjena da osvjezi napad. Na kraju se isplatilo. On je ipak mladji od tebe sa 38. I ti umoran nebi mogo do kraja pruzit maximum. A on svjez je dao pobjedonosni gol. Pa i ti si bio joker u Man City. Znas kako to ide. Pobjeda je bitna a ne tvojih 96 minuta igranja
Dzeko je Svjetska Klasa i prvi Strijelac.U svim Klubovima je bio prvi Napadac.U Cityu nije bio joker nego su rotirali jer su imali 4 Napadaca ali je cesto pocinjo Utakmice
Što implicira da treba na klupu. Ne znam šta će novinari pisat kad Džeko prestane igrati.
Penal izmisljen, ovi novi igrači (Krunic, i neki) su unijeli nemir u ustimanu ekipu u Feneru. Ili je pritisak ili nesto smrdi u timu ..
Dzeko ce im doci Glave kao sto je Unistio Reprezentaciju
Provukli su se kroz iglene usi..... misu minute vec su sekunde odlucivala!
OMG