Napustio Željezničar
0
Faruk Brković potpisao za Olimpic
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gledajuci ga kao licnost , zlatan momak , miran i kulturan . Medjutim nekoliko igraca iz njegove generacije ima mnogo bolje nogometno znanje ali nemaju NIKOGA DA IH GURA tako da ce zavrsiti maksimalno u 2 ligi FBIH ... Aferim Brkovicu , ali vise sretno nego spretno ...
...Olimpic polako, ali sigurno postaje No. 2 u gradu...
da je sta valjao ostao bi u Zelji..... ovako, moze i u Olimpik
Stvar je u tome sto neki ne mogu podnijeti neciji uspjeh.Sretno Faruk !!!
Željezničar Olimpic pa Torpedo ... zasluzeno je Olimpic postao No. 2 u gradu ... svaka cast ... =))
Može li Olimpic prodat ikog! Subašić najskuplji igrač lige, a neće ga niko...............
@ha, ha ti veze nemas ni ko je investitor izgradnje stadiona niti ko bi platio samu izgradnju zar ne ?? da znas ne bi napisao takav glup i benzačajan komentar, ako već nesto pises onda se i raspitaj ... ps. po čemu vidis da neko nema para !? lol xd ... =))
pa i budala vidi, da su i željo i sarajevo postali filijala olimpicu, a šta učini gracić od olimpica, pa uskoro će svi bježati od sarajeva i želje, to je činjenica- NEMAJU NI PREBIJENE, a hoće da grade stadion, malo sutra...
joj samo ime je vec bezveze... Olimpik ili Olympic a Olimpic nigde veze
mali sretno !!!!gleedao sam te par puta mislim da ćeš u olimpicu brže doći do izražaja i nadam se da ćeš se brzo vratiti u svog i našeg želju!!!!!jer ti si ž eljin manijak!!!!
E moj Zijade blago tebi..
Nijaz Brković = jedan od najuspješnijih ljudi u BH Nogometu, čovjek koji je radio u UEF-i, čovjek koji je FK. Željezničar uveo u Evropsku asocijacu evropskih klubova, čovjek koji je prije par godina u nedostatku novca za organizovanje Hasetovog turnira naišao sponzore u zadnji čas ne bi li se turnir odrzao, ako znam i jedean klub koji nikada nije kupovao tekme to je onda Željo, a ostali mahalaši sa kompleksima manje vrijednosti neka ga pofamflaju i meni i Nijazu ... =))
kad zna koja je ekipa bolja :D
a vijesti dobre u pm ..... koga boli .!. za njega .... svasta
faruk brković, sin nijaza brkovića poznatog mešetara i lopova koji je kupovao sudije da bi željezničar bio šampion. na njegovu žalost nije mogao kupiti sudije u utakmicama protiv hapoela, pa je taj klub primio petaka. na brzaka!