Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E nek je vala više, pun mi ga je racku!
Fabregas silno želi da pojača Bareloninu klupu i to bukvalno.:)) Samo mogao bi im biti skup čovjek od gotovo 40 mil za klupe ali dobro....
http://www.powerplaymanager.com/r305072 odlična on- line menager igra, možeš imati 2 ekipe- hokej i nogomet, definitivno probati :)
40 miliona funti pa cemo pricat o mogucem transferu !
jeb em mu svu familiju, dabogda doš\'o pa oš\'o!
Marca - e zeznuta izvora, pouzdaniji je Express - il kako se vec zove ono o Turbo folku :) nema nista novo o transferu ni na jednom cescovom profilu ni vijestima bilo kojeg od ova dva kluba.
neka ga dovedu,pa ce ga upropastit k\'o sto su Ibrahimovica
Fabregas dolazi u Milan ! Barca nema vise para za transfere, nisu ludi dat 74m za jednu sezonu i to za 2 igrača na kojima imaju itekako dobre igrače ! vec je postignut dogovor Milana i Arsenala !
ko Marca ko Bum magazin, nema razlike...slab je to izvor al eto vidjet cemo...
malo je 36 mil za fabregasaa !
cesc ce u barci propast ko zeton samo tako, al neka mu. \"katalonski ponos\" nabijem na k.u.r.a.c!
Safet Susic - Pape, selektor BiH
nepoterban transfer al et sad, ta ćeš gomilaju se srednjaci a odbrana spade na četri igrača