Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa tako je to kad se namještaju pozicije u ligi po nacionalnom ključu.
Svaka čast svim klubovima koji su igrali pretkolo, ali realno gledano ništa bez Želje i Sarajeva
Za šta svaka čast ? Na čemu im to imamo čestitati ? Realno ?
Ne brinite, može još gore. Kad nam padne koeficijent pa prvak bude igrao u prvom kolu kvalifikacija za LP svi će poispadati još u junu. Onda je najbolje da raz*ebemo ligu i sve pošaljemo u jednu stvar. Juče sam bio na utakmici Radnik - Beroe. Mislio sam da gore od Borca ne može ali su me juče (i Radnik i Bugari) ubijedili u suprotno.
Uz duzno postovanje: Uz CG i Makedoniju smo jedina zemlja u Evropi koja NIKAD nije imala predstavnika u grupnoj fazi NIJEDNOG evropskog takmicenja.Jedna smo od rijetkih liga koja je u posljednjih 20 godina (od kraja rata) prodala 2 ili 3 igraca DIREKTNO u neku od 5 najjacih evropskih liga.Smatram zato da BiH klubovi imaju najbolje navijace u Evropi, jer navijaju srcem za klubove koji nikad nisu docekali septmebar u nekom Evro takmicenju, nego zavrse u julu sa gol razlikom -24.Toliko o kvaliteti
Izvinjavam se svima koji klknu dislike - ja samo navodim cistu statistiku. Ovo djeluje isto kao kad bi neko kliknuo dislike na komentar da su 2+2=4.
Tukelje Kako jedini? Cisto sumnjam daje Albanija imala ikad predstavnika u grupnoj fazi lige Evrope ili lige prvaka.Ima tu jos mozda sabanije,kao npr. bivse sovjetske republike , Estonija i sl.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
nema europe bez sarajeva i želje
Jos samo da se plasiraju u tu Evropu
Realno sto jest jest
zrinjski je barem jaci od ovih ekipa pa valjda bude nesto
Drug iz poštovanja
U utorak fix dana legia 2 1.70kv idemo po pare...
po 100 maraka smijes li meni 1 Zrinjski tebi x2 legia
Tako i ja budem siguran, kontam samo me zemljotres moze zeznuti i opet qrcina!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Koliko para toliko i muzike
Pa ni 10-ti juli ne docekasmo, braco draga
Znaci po vama mi treba da slavimo blamaze protiv Gladbaha,Litexa,Hapoela,Kukesija,Zete???? U Evropi igraju klubovi koji to pravo izbore kroz ligu i kup a ovi sto su nas predstavljali su to zasluzili jer su bili bolji od ostalih,sta bi tek bilo da su losiji (ove koje spominjete u textu) otisli i igrali?
Više su se pojačali Željo i Sarajevo nego svi ovi "Evropljani" zajedno! Fol izašli u Evropu a nisu nijedno pojačanje doveli, razbježalo im se i ono malo jada od igračkog kadra što je ostalo. Šta imaju očekivati kada ulaze u kvalifikacije bez pojačanja. SMIJEŠNO!
Pa da li ti uopšte gledaš našu ligu? Ja ne bih rekao, jer da gledaš, znao bi da kod nas su zasluge najmanje bitne. Kod nas ti se titule vrte po nacionalnostima. Jednom uzmu Bošnjaci, jednom Srbi, jednom Hrvati, i onda opet. Kakve crne zasluge. Jedini koji su zaslužili od svih ovih klubova gore da igraju Evropu je Sloboda protiv koje je sudija maksimalno šiljio.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
nista bez zelje i sarajeva , ovi ostali nas samo brukaju u europi...
@Rusty ma tako je koji kod u ligi zavrsili zeljo i sarajevo bi uvijek napravili bolji rezultat u europi od tih gore navedenih
@dzuzdann Zalite se UEFI,sramota je sto su se ostali ubezobrazili i poceli vas pobjedjivati u domacem prvenstvu,sram da ih bude. Trazite da Zeljo i Sarajevo imaju zagarantovano mjesto bez obzira na tabelu
PRIKAŽI ODGOVORE (7)