Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Potvrdjen prenos 100%.
Prenos ce biti na FACE TV, a znam da nema veze s temom al na OMV pumpama bezolovni jeftiniji 10 feninga a rece mi onaj da ce jos pojeftiniti (2,25), ja budalo uvijek fol na energopetrolu ccccc (2,35 i trazili povecanje cijena ako sam dobro skontao neki dan na radio heheehmozda i pojeftinjnje).
znas ti na koju ja mislim onu iznad bolnice bivsu OMV al pojma nemam kako se sada zove.
jel zeljo igra uzvrat na grbavici ili kosevu ?? jel grbavica dobila licencu za takmicenje u euro kupovima ?
Morate na kosevo :D
ne moram ja nigdje hahha nisam iz sarajeva..samo me interesuje :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
@ Sanja da je najbolji Care ne znam zbog cega bi se sramio?Sta sam to lose rekao o FK Sarajevu?Kada je europa u pitanju ja navijam za sve nase klubove.Svaki njihov uspjeh slavim kao da je moj.Dosao sam ovdje da pozelim srecu svojim komsijama,sugradjanima,a ovaj levat mujaga me dosao provocirati i omalozavati klub za koji navijam i zivim. PS.Ja sam govorio za period od samostalnosti pa na ovamo.Kamo srece da smo jaki kao tada,pa da imamo bar 2 kluba u ligi prvaka.Da nam dolaze Barsa,Real,Bayern,Man.UTD,i da im se gace tresu. Jedino mi ovdje navijamo da komsiji crkne krava.Pitaj nekog Italijana,Nijemca,Engleza....Da li ce navijati protiv ijednog svog kluba u europi.Hoce al da ne kazem gdje
@ mujo.hrnjica.18 Klocu jedan volio bih znati iz koje si se ti zabiti izvukao i slegao u carsiju. PS.Plavi gigant je jedini klub koji je u BiH dovodio klubove iz liga 5-ce.I ako Bog da kada prodjemo ove Cehinje,75% sigurno imamo grupnu fazu u padze.Pa makar i lige europe.
Sram i stid da te bude. Sarajevo je dovodilo ekipe poput Manchester Junajteda i Hamburga, te da ne nabrajam jos par njih iz Liga petice. Mislite sto ste igrali (pardon, nag*uzeni) protiv Newcastlea, da ste jedini klub koji je igrao s tim ekipama. Sjedi jade i broji od Njuksla na ovamo koliko ste golova primili (pazi da se ne zbunis kod onih sedmica od Izraleaca i Liteksa). I da, jedino ste protiv Newcastlea vidjeli tlo tih 5 liga.
Nadam se da ce svi nasi klubovi dogurati sto dalje u europi.Svaki poen koji osvoji Zeljo,Sarajevo,Siroki....Pomaze svim klubovima koji ce igrati naredne i narednih godina europu da imaju sto povoljniji zrijeb.Samo maloumni pacenici mogu navijati protiv samih sebe.Naprijed nasi!
Jomu, zato ti je tetka primila, i više od devet komada. Pa šta ti je krme iskompleksirano, valjaš s-ra-nja po portalu i ne znaš stati? Ohladi malo kokose.
Zrinjski brani boje Herceg-Bosne
Lafe kako god okrenes pod Bijelim Brijegom ce se vioriti zastava Bosne i Hercegovine,kao i fudbalskog saveza BiH.I bez obzira ispali ili prosli pisat ce da je prosao/ispao BH predstavnik.Te ce u skladu stim donijeti odredjeni broj bodova Bosni i Hercegovini,a ne Herceg Bosni
POPOVIC LAZAR :) VOLIM TE ZELJO
A da hoce ispas ovaj svinjski bilo bi extra :D
Hajde Lazare, hajde Lazare !
napusi se k....
koji si ti retard, koliko puta si se samo usrao i upisao u gace samo da ne propustis "prvi" napisati nesto kontra FKS i Pitara, idi se bolan olaksaj u hali nisi tamo bio vec 10 dana, dzunupe ustajali i mani se interneta... Istok je Čudo!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)