Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SA SRBIMA I NE MOŽE DRUGAČIJE.. TAKO JE KAD JE NAROD STOKA !
ČETNIČKA POSLA
haj ne seruckaj
ma ovo su bre englezi sami sebi namestili da optuze nevini,nenaoruzani srpski narod i da pobiju srpsku nejac
Haha pa gdje na Engleze da skocite bog vam pamet dao, haha koji brdjani... Pa to su vam pravoslavna braca... Dabogda vas nes.talo svijuh.
Gdje bi vi danas ispucali vase frustracije da ne bi ove vijesti , mrrrss prava ste stoka zapjenili ste hej , postovanje izuzecima..
Ma Srbi su stoka od naroda, šta drugo možeš od njih očekivat?
ma nek im Hrvatska uvali 5-6 komada,ne treba im veca kazna...dok oni pjevaju,Makedonci im uvaljuju...
Malo su ih turci nabijali na kolac.Te životinje,pardon zvijeri sa tribina zaslužuju još strašnija pogubljenja.Sudbina im je da se pobiju između sebe jer NAJVEĆE ŽITO IMA NAJVIŠE KUKOLJA. U zdravlje vam bilo i da se uskoro pobijete ko braća... ČETNICI i PARTIZANI.
Hoče srbi za kamenjem ,ali to je minimum idu oni i na topove.Dobro ste prošli VAZDA SE KU*RČE I VAZDA PUŠE.
...sPski lobi radi da se ovo spriječi, pučanstvo - ne sekirajte se :)
Sada ste šokirani,a niste bili devedesetih kada su Srbi činili masovne zločine,još ste ih podržavali.A sada bi čitav svijet digli na noge jer je vaš igrač napadnut.
ne mozes bosanac, stavi BOSNJAK !! Koja je poenta stavit bosanac kad ce te svrstat u ostali..mozes staviti i Sarajlija isto tako..
da kod nas nisu bile prodane duse poput usanovica 2005 srbija bi pusila kaznu i 0-3 jer nisu osigurali stadion, s tim ishodom bi bili nosioci grupe
A ta ce Srbi XD jedini narod pored cigana koji uzasno smrdi XD
bio sam sportaš i moje dijete se bavi sportom , i uvijek smo bili dobrodošli na takmičenjima kod naših susjeda, a i trudimo se da tu dobrodošlicu uzvratimo kad god to možemo.a vi komentatori pokušajte pronači smisao u svom životu, a da to nije ZLO
PITANJE ZA KOMENTATORE CIVILIZOVANE EUROPLJANE I INTELEKTUALCE:sjećate li se da smo te visokocivilizovane engleze nekada morali zatvarati u boxove ograđene žicom na stadionima zbog njihovog civilizovanog divljanja, a sada oni traže neke drakonske kazne kao što je npr.isključivanje sportaša iz daljeg takmičenja, zbog nereda koje su napravili huligani slični njihovim?