Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
emsade drago mi je sto smo se upoznali... zelim ti puno srece i uspjeha u daljnjem radu... ako bog da zaigras i za nasu repku :)
Uvijek smo bili najbolji fudbaleri, bravo !! Svaka čast, volim te Bosno :$
kaka je ovo liga?
tvoju vjeru nismo prodali nego jedva docekali da je se KUTARISEMO :-) I dzba dali.... I niste vi srbi junaci - VI STE SAMO RADILI KOD TURAKA - SRPKINJE su junakinje - ipak je trebalo primiti osunecenog kad god mu se to svidi - haj vozdra turcin
\'ajmo srbadijo dislike..moze?
Mi za veceru, a vas su raspinjali na krst/kriz dok vas nisu natjerali 200 godina prije...razligu momcino...Emsade svaka cast maajka...
@99999999 tišina kmete
turcin
jao decko samo da znas koliko mi je babo srba pobio, sto vojnika sto civila ...
Pederacijske Muje su prvaci sveta u \"sjedecoj odbojci\" hehehhehee Eeeee POturice BOG vas kleo dok je sveta i veka bicete samo ono sto jeste a jeste POturice turska fukara koja je prodala veru z aveceru.