Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mozes ti igrati jer susic misli da igras u najjacoj ligi svijeta , mozda jeste za njega jer koji je god klub vodio u turskoj istjerao ga je iz lige
kralju u pravu si 1000 % .oj imamo li boljeg od njega
ima husejinovic , nije u nekoj formi ali je za njega izmislio nogomet
Zove npadaca koji je dao dva gola u dosadasnjoj sezoni 2. turske lige a ne zove najboljeg strijelca Ceske lige. Bemti trenera i logiku njegovu sa kojom raspolaze! Mada svi znam da pape nije glup, mora malo i za svog brata gledat, tipicni balkanac, zbog takog stava nas nema nigdje nit ce nas inad biti!
kralju u pravu si 1000000 % ja to trubim na forumu ali me niko ne slusa
Ma dzaba to govorit marvi bez mozga, nikad se mi necemo opametit. Ovo samo kod nas prolazi.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Jedan je Elvir Rahimic
@-Pravda- i za mnoge slicne njemu! Opet ti levat i opet neznas da koristis net, stvarno sam iznenađen da se tako slabo koristis svim mogucnostima koje su ti ponudjene... Pa ajde molim te objasni ovo: -Ajdin Mahmutović - Market value: 875.000 £ ili 1.000.000 € -Edin Višća - Market value: 2.200.000 £ ili 2.500.000 € Pa zar nije smijesna ova cijena od 875.000 u odnosu na 2.200.000...
@-Pravda- i za mnoge slicne njemu! O brate sto si ti levat! Ti se fakat u fudbal ne razumijes a do svih reprezentativaca sigurno samo znas gdje i koju poziciju Begovic igra... Ako je Visca napadac i ti si Josep "Pep" Guardiola za mene, kad vec imas net iskoristi ga u prave svrhe... Budi -kralj-,budi -pravda-, -velicina- i -gromada- ali nije ti na odmet da budes malo i informisan...
"Pred nama je historijska prilika i ne smijemo je propustiti. " Tako je mali, samo ozbiljno shvatite preostale dvije utakmice i obradujte ovaj naš napaćeni narod.
http://www.transfermarkt.co.uk/en/edin-visca/profil/spieler_109217.html Krilni igrač, njegov zadatak nije da daje golove, nego da drži stranu na kojoj igra, i ofanzivno, ali i defanzivno. Momka se sjećam dok je igrao u Želji, i tvrdim da je bio najbrži igrač u Premier ligi. Samo naprijed Višća i Zmajevi !
Visca ne brini se zbog ovih komentara jer isto ovi pljuju i dzeku i misleta kamoli da ne pljuju tebe. Nije do tebe nego do njih, moraju pljuvat pa dzaba. Visca je namjestio go protov slovenije i go protov latvije. Nema mu se naci nijedna zamjerka na ono malo sto provede u igri.
Ništa lično , mislim da si dobio isuviše prilika da se dokažeš u repki i nisi ih iskoristio , bujrum sa nama koji neznamo igrati lopte na tribine :)
samo smireno,dosta se toga stekne trudom i praksom,ako bog da biće takvih golova i za repku
jedna od najvaznijih karika u nasoj reprezentaciji :P
Gdje iskopa tog Dzurica matere tii??? Bolje da ide Visca neko ti tvoji hadalji
Volio bih vidjeti vas koji ovdje pod "" patriotskim "" nadimcima pisete protiv Visce. Uporedite njegovu fizicku spremu i trcanje sa nekima koji ne trce ni 10 minuta cijele utakmice. Hajde malo rasirite se po kuriru ili slobodnoj dalmaciji, hajde, tutanj.
visca los si trces ko muha bez glave po terenu.. idi cuvaj ovce to si navikao..
Kharinaš, on se našao pricati!