Hoće li to biti dovoljno za pobjedu?
0
Edin Džeko skuplji od reprezentacije Bjelorusije
Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i Fra bi jedno 10 puta skuplja od njih,pa k.i.t.a. oba puta
Joj da imam para kupio bi Dzeku da mi se igra s\'malim
Samo sto Modrica jos niko nije kupio...osim bezobrazno bogatog Abramovica vidjet cemo ko je jos spreman ponuditi velike pare za Modrica. Mogao bi on postat ko i Owen Hargreaves zavrsit da ga niko ne zeli. On je prosjek i ostat ce prosjek.
Dosta preseravanja
Ii throw my hands up in the air sometimes saying ooooooooooooooooohh Edin Dzekooooooooooo! ooooooooooooooooooooo Edin Dekoooo!!!!!
Prodas Modrića i kupiš dvojicu Džeka.
a da dzeko igra sam protiv njih ? :D
to hare svaka cast hahaha cuj da se igra s malim haaha
sve će se vidjeti
Ah , sad vama i njegovo govno miriše :D
Ko god pisao ovaj tekst je seljacina, cuj skuplji od Bjelorusije, pa sta svegati ? joj cigancenja u pm. ! stvarno danasnji novinara imaa covjce. Pisi o stvarima kao taktikama i ostalima a ne ovakva vrsta publiciteta i blacenja druge strane !
mi smo sila svjetska! hajmo bosno, hajmo hercegovino!
Ima veceras da pokazu koliko vrijede
dzeko vrijedi 28 miliona funti,ne eura...
ha sto se k.urcimo ha sto se khurcimo. Da ne bude po picici ? Znamo mi nas hebo ti nas :(( Koje umobolno khurcenje :((( ko mi zahebani, j.ebes Brazil i Argentinu kakvi smo mi. Joj jesmo naopake sitne duse.
pošlo preseravnja pred utakmicu
Ali mi imamo Volovsku glavu iz Zavidovića za trenera, dok oni imaju iz Njemačke profesora.