Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Džeko,nek' si mu rekao da odyebe,bio je čisti penal,nikad ne zaboravite šta je ovaj čovjek dao za reprezentaciju Zlatnih ljiljana,Džeko, care,najbolji si naš igrač !
Bas tako..
Sve to stoji ali u Romi ocekuju golove a ne crvene kartone i ispadanja iz kupa od drugoligasa.
Ma šta se ima izvinjavati, što na umu, to na drumu. Ali ako je istina da je u Italiji opsovao na engleskom, onda stvarno nije kulturno, treba učiti psovati na jeziku zemlje u kojoj zarađuje platu.
klocina jos mu je ona Kurava kuljava
Sudija nije zastitio Edina koga su stalno vukli I udarali. Na kraju je Edinu nakon ociglednog penala pukao film, covjek ga lijepo drzao u predjelu stomaka namjerno I dovoljno da Dzeko ne stigne do lopte. Medutim Dzekino "fuck off" na Engleskom, jos ne pokriva usta rukom je veoma nekulturno. Elem umjesto penala I crvenog za igraca koji ga je napravio sudija kao zasnji kreten daje Dzeki crveni
E ovo je sad lako reci, i nadam se da ce se Dzeko i Roma vratiti u formu i za lige i za lige prvaka protiv Reala, i da ona 2 najbolja Salah i Gervinho budu zdravi to je Romi glavno, ko sto se i danas vidi, cim ta 2 igraju odma pobjeda, Dzeko ili ne. Al po formi, protiv Irske su trebali igrati Djuric i Ibisevic 4-4-2, a Dzeko na klupi. Naravno lako reci, i rijetko koji trener bi imao 'muda' da to uradi i rizikuje to, ni Pep nebi to mogao, jel sta ga izgube onda 100% trener kriv, a ovako i nije.
gdje procitaste ovo da je rekao da se nece ponoviti ?
Cuj izvinio, izvinuo valjda!!!
Šta te boli kita....imas mjesto u Vrbanjuši i reprezentaciji.........
E moj Edine sta ri Amra radi bolan nogiraj je vise
Dzefik, ukini americki spelling, nisi zivio u Americi, nego u velikoj Britaniji!
@mosi - apologiZe covjece, ukljucen mu americki spelling.
@mosi, uopste nisam govrio o gramatici i greskama, nego o spellingu. Ja ne znam gdje si ti ucio engleski i da li zivis recimo u Americi, ali niti jedan pravi Englez nece napisati apologise sa Z. Zato se uostalom i ismijavaju sa Amerikancima kako su iskarikirali jezik, a istina je da zavijaju. Tacno je da mnogi stranci hoce. Kod nas u BiH, vjerovatno pod utjecajem filmova, ljude takodje uce da zavijaju, i americku verziju engleskog jezika sa koristenjem rijeci americke varijante jezika.
I trebaš se izviniti i nadati se da će ti izvinjenje uvažiti ali nemoj da zaboraviš da tvoje izvinjenje neće izbrisati tvoje nepristojno ponašanje. Ne samo za ovo što si uradio nego inače, za sve što u životu uradiš.
Nadam se da je sudija naucio lekciju i da ce sljedeci put svirati penal, u suprotnom zna sta mu sljeduje!
Klocu, čemu takvo ponašanje kad ste bili u prednosti ?
Postao je jako ohol, udarila mu slava u glavu... Ne valja to klocu, ne valja.
Valja, sto ne valja.