Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
us sacu nekako skontat da mu i \"super sub\" formu upropastim
pa normalno da daje više golova kao izmjena,kada krenu na sve ili ništa!!
Ljudi moji nemojte po.g.lupi biti Dzeko zabija kad cityu prigusti i igraju za gol vise, jer to je problem city-a svaki igrac hoce da se dokaze i dadne gol . Dzeki takva igra ne odgovara on ceka loptu na 18 uzme jednom carlamu opali i zab.ije ga il da mu neku tanjirasicu posalje i eto gola, on nije u stanju kao agero, silva, tevez pa cak baloteli da uzme loptu na 40 i prodje 9 igraca i zabije ga Dzeki treba ekipa i tada ce njego talenat doci do izrazaja !
Veći problem je što Mancini nema pojma šta mu ekipa igra, ni kad je Džeko na klupi ni kad je u igri. On uopšte nema akciju ni za Džeku ni za nekog drugog. Sve ide stihijski, svako igra za sebe, a niti jedan napadač ne može tako doći do izražaja. Ovo sve što Džeko i uspijeva u ovakvom \"sistemu\" igre je plod slučajnosti i njegove genijalnosti. Ne daj se Džeko!
nisi dobro skonto
\"Solskjaer je jedna od najvećih zamjena ikada. Tu su i Liverpoolov David Fairclough i West Hamov Jürgen Grabowski. Džeko nije ta klasa igrača, ali je u ovom trenutku najbolja zamjena u Premiershipu, piše britanski kolumnista\" Dzeko nije ta klasa igraca, sta je ovim mislio reci, nije valjda da su ovi bolji od njega, ako je tako ovaj novinar je K obicna
https://www.facebook.com/pages/Info-Sport/440269029367808 sve informacije vezane za sport !
Da sam ja u pitanju,i ti milioncici ... ne bi mi smetalo da grijem :))
@@cro grammar NAZI
http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/3146/skandalozno_povratak_bahatog_direktora_barjaktarevica.html
skontajte da nije rezerva svi oni budu na klupi samo sto edin uvijek da go kad udje pa se zato nametnuo taj nadima super zamjene
dzeko je najbolji 12 igrac premiershipa. halilovic se nije odazvao jagodicu!
Bolje entitet u BiH nego regija u Srbiji
Edin je dobra rezerva.
croatian high as fuck thinking he knows grammar and shit
Realno,kad igra od prve minute i ne vidi se na terenu.
jes al u ku.rcu Mugdime.