Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
EJJ maloumnici, dajte malo respekta, čovjek je dao 12 golova u premiershipu i 5-i je na listi strijelaca, zato ne laprdajte gluposti nego kontajte šta ćete jesti za ručak, puru ili makarone, nemojte pričati o nedostiznim stvarima.
ko prvi govn0 mrvi! Naravno, zubima :)
ma vrati se i u zelju , boli nas racku.
Ti se jedino mozes u Zelju vratiti, Pjanic je doktor sto se tice lopte za tebe.
Nadam se da će sljedeći Džekin transfer biti u neku od ekipa koja imaju mogućnost i ambiciju da se bore za osvajanje lige prvaka. 1.Barsa 2.Real 3.Milan 4.Juve 5.Bajern Tako bi postao treći bosanac koji je poslije Salihamidžića i Baljića osvojio Ligu Prvaka,najkvalitetnije klubsko takmičenje na svijetu.
Treba bi on dobro razmisliti o povratku u Bundesligu. Mozda je zaboravio, ali u Njemackoj nema se puno slobodnog vremena, a ni Mancinia da svake sedmice daje igracima slobodno po 2-3 a nekad i 4 dana, pa kako ce na izlete u New York, Dubai i slicne destinacije. Morat ce cekati tek decembar ili juni, a ovako u Cityiju tokom sezone svake sedmice moze planirati izlete kako preko okeana tako i u Evropi. Mancini jeste trener koji ga drzi na klupi, ali zato mu je dao platu kakvu nece nigdje dobiti, plus slobodne dane da hoda i putuje po svijetu koliko hoce i kako hoce. U Njemackoj ce za manju platu morati vise raditi i plus nece imati tu slobodu da svake sedmice putuje po svijetu kao sad sto ima.
Balkanska g.ovna se dokazuje na djelu sa komentarima. Seke vam ljubomorne nagu.zim
Dzeko je isti ja kad sam bio u Realu :)
Džeko Valter.
Ja najviše volim puru.
vrat'cu se ja! iza mene stoji stopedeset hiljada ljudi!
Jedino haveru da imas petobanku pa da ides igrati u trivijanu ligu poput Bundeslige. Sada kada si na vrhuncu mjesto ti je u Premiershipu.
jesi mi vala dzeko uvijek bio odvratan pravo seljance ono rumeno kako se samo seljaci ponose sa svojim dzekom j.e.b.o ih on
Kako perete na ruke sa maJsonima hahah
Kllop-aram polako prema Borusiji
Bundesliga će među 8 najboljih ove godine imati 3 tima za dalje da ne nagađamo. po meni su Bayern i BvB favoriti lige prvaka a Džeko konačno pametno zbori.
Ne vracaj se u Njemacku Idi u Spaniju ba