Posljednji put o špekulacijama
0
Džeko: Ne idem nigdje iz Manchestera
Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pjevat ce oni u Cityu Rozginu: imali su, nisu znali kako sjaji dijamant
To je sve \'za sada\'.. Osim ako Manicini ne bude nogiran prije Dzeksona, male su sanse da ostaje u Citiju.
pa sigurno da bi iso...al me niko nece.. al cuo sam da je cardiff spreman da me iznajmi na 4godine....
ostavite vise momka na miru...svaki dan dzeko ovo dzeko ono...koliko on mora trpiti razne gluposti koje se pisu o njemu..
isao bi ti samo kada bi te neko htjeo ;)
@bosanceros posipu ga loma....
@ bosanceros Treba tebi išćerati zlo a ućerati dobro, tamam da ti oči ispadnu, negativac jedan!
ispravna odluka...imaš veći budžet nego država i zato prisloni d.u.p e na klupu i grij je,a dušebrižnike ne slušaj...svi mi koji te savjetujemo smo obični kokuzi,imamo po nekoliko maraka u džepu i razmišljamo hoćemo li idućeg mjeseca imati da platimo internet...zato sjedi,šuti i uživaj...
a daj džeko idi iz citya
E je** ga Džeko, ako si sretan s 10 minuta po utakmici, onda nemoj ić..
mojne ici bilo gdje... crkni gdje jesi
onda pripremi dobro cebe da ne na vuces u guzne kosti dok budes sjedio
Edin ce svojim golovima uzeti titulu jer oni ostali uhljupi takvo nesto ne znaju, i onda ce ko hadzija otic\' u Italjiu da osvoji Seria A s Milanom ili Juveom. Na kraju odlazak u Real ili Barcu i osvajanje Primere. Pred zavrsetak karijere jos koju godinu u Zelju, zajedno s Pjanicem, Begovicem, Lulicem da osvoje Ligu Sampiona. To je plan ;-)
Najbolje da ide u italiju,po mogucnosti Juventus,tamo bi bio glavna zvijezda i imo bi 100% mjesto u prvoj postavi. City je pun zvijezda i svi sami za sebe igraju,nema timskog fudbala nit taj klub ima dušu. A normalno je da daje ovakvu izjavu,ipak je pod ugovorom,da je reko suprotno,daj boze da bi dobio vise koju minutu do kraja sezone.
klocu ne dipr,ne smijes ti nista reci jer si doveden da ganjas loptu i ne koristis mozak kao pravi mali pijun,ne laj na ruke sto te hrane hehehehe
Joooj jesu meni smjesni ovi sto govore za Dzeku da ide u Bayern, pa sta vi mislite da ga tamo ceka rezervisano mjestu u prvoj postavi ?? de ne budite smjesni, vidjeli smo svi sinoc kako igra \"torero\" Gomez
Sad samo treba, sve sto je kazao, da to pretvori u djelo. Protiv Sportinga je bio kriminalan, daleko je bio od fokusiranosti. Znaci, osnovne stvari kao sto su primanje lopte, duel igra MORAJU biti RUTINA. Kad to bude rutina, onda ce moci pricati o fokusiranosti.