Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
klix.ba - HAHAHAHAHAHAHAHA
Ma ti si naš gigant!
Edine Džeko, znam da ćeš ovo pročitati. Divno je i nemjerljivo tvoje strpljenje. To je, vjerujem, ono najbolje u tebi. Samo ostani miran i postojan i sve će biti u redu. Ja nisam nikakav tvoj navijač, ali sve manje gledam fudbal a sve više nazirem tu tvoju golemu unuitarnju snagu i divim ti se. Samo ostani svoj, samouvjeren i uzdignute glave idi kroz život. Pobjeda će na kraju biti veća i nego što možeš zamisliti.
Eto, nek si ti obrazovan u p.i.č.k.u. m.a.t.e.r.i.n.u. U običnoj prosto proširenoj rečenici koju si pokušao napisati, napravio si 9 (devet) pravopisnih grešaka. P.o.s.e.r.e.m. ti se u centar grla u onu resu što landara.
To Naida srećo moja. Ev ti tel. javi se dok sam u SA, 061/277-333
Džeko: Mogu me dirati po jajcima, ali mi ne smiju govoriti šta hoće.
isti Komšić
Kako bih voljela vidjeti na sta licite vi sto negativne komentare pisete, haj priznajte da imate 200 kg, 200 godina, smrdite na kilomenar, krezavi, kockastih glava, jadovi neobrazovani! M.a.m.u vam iskompleksiranu
dzeko tipicna seljacina ko vecina bosnjaka..neuki i neobrzovani..ko iz vicevaa o slulji i muji
PUSI K U R A C SMRDO !!!!!
KLOC OSTAJE KLOC .
Tako je Dzeko pokazi im od cega si ((:
Kako me neki komentari nerviraju jer ti isti koji pogresno razumiju ili uppste ne procitaju clanak. Ovde se radi o guranja Dzeke nakon sto je on trazio faul odnosno penal. Zar to ima ikakve veze sa sportom odnosno fudbalom. Nije Dzeko rekao da ga niko nesmije dirat dok igra vec u toku prepirke. Koji idiotluk kod pojedini koji ili nerazumiju sta procitaju ili uopste ne citaju vec samo vide naziv clanka i hajd da on sada komentarise nesto.
jest mi ovaj dzeko nesta glupppppp!!!! RODILA NANA SEBE TAKVOG GLUPOG: OVA CE IZJAVA U ANALE UC KAO NAJGLUPLJA IKAD OD JEDNOG SPORTASA
pustite svadje volite se na www.ljubavnaveza.com
tako je nesmiju te dirat , nedamo mi tebe !!!! svi za jednog , jedan za sve
dzeka brate nedaj nase samo podase... :)