Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zahtjevam odma da se vrati ona proteza sa markala sto je snimljena,to ce trebati nasemu Dzeku ako ga neko ne dao alah polomi pa ce nas biser da bude naj bolji i sa protezom-bih ewer bosnu poser
sto jes\' jes\'... Lik je igracina...ali treba dobra reprezentacija da bi uzeo ozbiljnu kintu u svjetskom fudbalu, a Bosna to nema...
Džeko naš je jednostavno najkompletniji napadač na planeti trenutno. Želim mu svu sreću svijeta i da nas još više u budućnosti obraduje. Bosna i Hercegovina je sa snjim sretnija!
Bravo Pipo pravi si patriota ove nase Suverene i Cjelovite Jedine nam Bosne i hercegovine!?!?????!!!!!
Dzeko je dijamant , svaka cast portalu i cijenjenom novinaru, danas vec druga vijest o nasem dijamantu. Dzeko lave , volimo te dijamante.