Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pederi :)
igraj Dzeko, igraj radi ovih dusmana
Dzeko care..samo ti nju pospremi gdje ti je blize..ma ja,jos jedan gol na svoj konto..idiote ne u svoju mrezu..aaaa jeb..idi u k... ja bud...
To je prelezak iz zvucnih u bezvucne... palatalizacija je nesto sasvim drugo!
Malo pismenosti nije na odmet. Nauci palatelizaciju. Ne kaze se vrabci nego vrapci itd.
http://www.ultrasonline.com/ref/Zola/
Stvarno se glupirate, čovjek pokušao nogom izbiti loptu loše je zahvatio i zabio u svoju mrežu...e to je prava i jedina istina, na kraju krajeva ima i snimak gola pa ste se mogli potruditi i postaviti isti!!!
\"Edin Džeko glavom pospremio loptu u vlastitu mrežu\" ?????!!!!??? pa barem na youtube provyerite sta pisete :s
EDINE, tako pocinju nizbrdice. Tvoje zlatno doba je proslo. Ponasanjem i brbljanjem kao glupi jalijas donekle si stigao. Ali sada ide nizbrdo. Kad centarfor sam sebi zabije golcinu, onda se smiju i vrabci na granama.
kako bi ja volio da me obojica dobro iskaraju, uh