Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
legenda
Jak je u pm,ima nožurine ko balvane sretno Ludi Dijamantu
mlak je, pipni ga..
A izmedju ostalog mi volimo DZEKU , a ne Srbiju .Dzeko kad da go meni je vaznije nego kad ja dobijem utakmicu pa ti gledaj kako je
@ KREKTOR Jarane da ti ja objasnim kad vec Teletabis ne uspjeva. Nije u pitanju ni Srbija ni Dzeko , nego ti to pokazuje koliko je fudbal gledaniji , vazniji , bolji itd od odbojke . Eh u tome je stvar .Hvala ( uostalom koga boli k.... za Srbijom )
Dzekovo porijeklo je od Vukovica iz Bilece i nije slucajno sto se voli druziti samo sa Srbima cak i u Engleskoj. Lijepo je i sto kaze da je to isti jezik
OOOOOOOOO EDIN DZEKOOOOOOOOOOOO EDIN DZEKOOOOOOOOOO :)
Bas nije dugo bilo Djeka, ja se zabrino.
@tele-tabi Ja se redovno radujem svakom sportskom uspjehu iz naše zemlje i zemalja regiona (kako se sad zovu ovi oko BiH)..Navijao sam da Makedonija pobjedi Španiju,a kada igra naša repka (BiH..da ne bude zabune) gledam tu utakmicu, a ne neku drugu koja je trenutno na tv-u...Rođen u Sarajevu, živim u Mostaru...I i dalje odgovorno tvrdim da je osvajanje 1. mjesta u Evropi veći uspjeh, nego kad Đeko da gol, a to ni jedan portal nije objavio, pa čak i na teletextu nije bilo...Ovim sam završio svaku polemiku s tobom, jer nivo na kojem ti to radiš je vrlo prizeman ...
@korektor hmm vidim kolega da se vrtimo u krug nas dva, pa u svrhu boljeg razumjevanja da preformulisem moju \"teletabi izjavu\" da me bolje razumijes: ako ti se ne citaju vijesti o Dzeki, ili bilo kojem drugom sportisti iz BiH, onda brate fino od.jebi u skokovima na neki od pomenutih sajtova gdje Dzokovicu i tim odbojkasima zanose mu.da u krivini;) ovdje to radimo Dzeksonu:)) ...i da, muska odbojka je najgey sport poslije muskog baleta...pa se ti malo zabrini pasa moj solidni;)
Ako netko želi jednostavno uzeti 50$ dolara besplatno za poker sobu po izboru, upustvo može naći na linku ispod. Nije nikakva prevara. Milijuni su vec dobili. Link : http://on.fb.me/nl2tOs ili facebook.com/pages/50-BESPLATNO-za-online-poker-bez-deposita/148922498527302
Dosadili ste Dzekom. Ja bih manje rođenog sina dizao u zvijezde. Isti ste Srbi sa Đokovićem. Njegov uspjeh je NJEGOV ZNAČI NJEGOV i čestitam mu i to je sve.
imal dze popare?
@Fedex : Nece ovaj zenska vidjet ko Messi, samo loptu gonja kloc...a sve i da hoce, u Manchesteru i ono sto valja od zenskih to Giggs taslaci .
j.e.b.o. svoju matter rosavu.
cim ga je sad zabio? sisom, stomakom il mu se odbila od koljeno???
Ja navijam za Dzeku, naravno. Ali brate Dzeko nesto si se digo kad si postigo one golove protiv Tottenham sto se tice Repke nase. To je se tacno vidjelo protiv Bijelorusije ti si mislio tebi ce doci onako lopta da dadnes goal? Trudi se vise u Repki kao u Man City-u. Najbolji ti je primjer: Emir Spahic, Covjek ko Konj se bori za Repku i za Sevilu!