Komentari (144)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i mi Dzeki i miii :( ali dostojanstveno i hrabro je bilo za prvi put ... dobrodosli Zmajevi nazad kuci !!!
Džeko: Cijeli život ću se sjećati poništenog gola -------------------------------------------------- Jah, a ja cu se sjecati i tvog setkanja u suprotnom pravcu od lopte. http://1.ii.gl/3fBynmh.gif http://lapload.com/image.uploads/23-06-2014/original-c279beb98e5e03ad42337d45219c54b7.gif http://i.ytimg.com/vi/FTDOR2kk8jk/0.jpg
Tip igraca Dzeke je davno jos izumro, na prostoru bivse SFRJ negdje tamo da je crkao sa crkavanjem te zlocinacke tvorevine, prema tome, Dzeko je primjerak kojeg ne zelimo gledati. Ili da se trudi, trci kao manijak, grize, vrsi pritisak na protivnickog golmana i odbranu ili neka ide iz reprezentacije, takav nam ne treba. Ista stvar za Spahica, ako misli otvoreno dodavati lopte protivnicima, neki ga otpuzuju zbog toga i za korupciju i povezanost sa mafijom, onda nam ne treba i neka ide odmah zajedno sa Dzekom.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Ti si naš ponos ,ja ti opraštam ,ali Susiću nikad za onakvu postavu...
Da, Susic jeste najodgovorniji, medjutim nije se Susic setkao suprotno od lopte kod kaznenog prostora Nigerije nego Dzeko, nije Susic dodavao protivnickim napadacima lopte kod naseg kaznenog prostora, nego kapiten Spahic i to vise puta. Prema tome, Susic jeste najodgovorniji, medjutim nije jedini, ne zelimo vise imati u repki igrace koji dodaju protivnicima loptu niti igrace koji se setkaju po terenu, pa makar uvalili milijardu golova.
tako je samton. ja sam davno tekao dzeko samo suta lopte kad je dobije pred golom. daleko je on od igracine
i ja cu se sjecati cijeli zvot tvog smijanja poslije poraza
Proci ce to za koju heftu, valja zabijati golove u kvalifikacijama za evropsko 2016 i u Francuskoj. Siguran sam da ce stadioni biti puni Bosanaca i Hercegovaca!
I mi Dzeko majstore nas.....
Nije do tebe, ti si sve uradio kako treba i to te ne treba brinuti. Živio.
Gospodine jebo ove negativce i nacionaliste ti si klasa dokazano
Hvala Bogu i sudiji na poništenom golu! Veliko Hvala,učinili su me sretnim.
Neka je i moja Hrvatska ispala,samo neka su lojava govna otišla kući.Uvijek i svugdje kontra bosne.Kad god joj loše ide a ide često srce mi je puno.Zato naprijed jedna i jedina nam HRVATSKA.
Zato brzi mi mrzimo lojave bošnje i karamo ih po cijeloj Hrvatskoj jer nas je tamo većina.Lijepo je karati seronje balijske,a što se sporta tiče držite se sjedeće odbojke i tu vam želim da imate makar milion reprezentacija,sve ostalo za vas je san.Zato lojavi lopate u ruke za drugo i niste.Za dom Spremni dragi Hrvati!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zaboravi Edine sto prije. Idemo naprijed. Ovo je samo vas pocetak. Svi tugujemo ali se ne smijemo zadrzavati na proslosti. Buducnost gledamo.
Da bi pojedinac sačuvao samopoštovanje pred samim sobom i pred drugima, zaštitio sebe od čestih neuspjeha i osjećanja manje vrijednosti on nesvjesno koristi različite odbrambene mehanizme. On tako nastoji da dokaže da razlozi njegovih neuspjeha nisu u njemu samom već da je neko drugi odgovoran za to.
Racionalizacija ili “Sladak limun-kiselo grožđe” – je odbrambeni mehanizam koji omogućava pojedincu da sačuva samopoštovanje na taj način što traži razne izgovore kako bi opravdao neuspjeh ili neki neprikladan postupak. Pošto su potisnuti pravi razlozi svog ponašanja, traže se neki drugi koji bi nam bili prihvatljiviji. Ovaj mehanizam odbrane koristimo kada beznačajne uspehe prikazujemo kao velike (sladak limun)- recimo kada djelimičan uspjeh u sportu nastojimo sebi i drugima da objasnimo kao veliki i značajan, ili obrnuto, kada o nedostižnom cilju pričamo sa omalovažavanjem (kiselo grošđe)- recimo kada učenik ne uspijeva da upiše fakultet (ili student da ga završi) često reaguje na taj način da ističe kako fakultet može da upiše i završi svaka budala, pa da baš zbog toga on neće da ga upiše.
Pomijeranje – kada se naša agresija zbog neuspjeha usmjeri, ne prema stvarnom izvoru frustracije već prema nekom drugom objektu ili osobi. Npr. dijete koje je frustrirala majka ili drug u igri može reagovati neprimjerenom agresijom prema svom mlađem bratu. Ili djevojčica koju je naljutila majka, pomijera svoju agresiju na lutku, pa joj otkine glavu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Dok vam je davao golove bio je dobar. Dzeko majstore!!!
Pa dao je i jucer gol. Medjutim bez trcanja, djaba golovi. Ako to nije naucio u Man Citijy, nece ni u Bosni, zato je potrebno da ide, ako nece da trci. Bosna treba 11 igraca, a ne 10 igraca i jednog setaca.
Bez namjere da pljujem po Džeki jer ga stvarno cijenim i poštujem i mislim da je vrhunski igrač ali moram reći da ću se dugo sjećati njegovog nastupa protiv Egipta ko god tu bio kriv. Onakve igre nekog igrača u profesionalnom fudbalu ne sjećam se da sam ikad prije vidio.
Na igru Džeke se mogu dati vrlo slične kritike kao one koje trenutno dobija Baloteli. Dakle uglavnom se to svodi na letargiju u napadu i na slab defanzivni učinak kada je često samo pogledom pratio kako igrači Nigerije iznose loptu i idu u kontru a bilo je ključno da se pokušaju odmah zaustaviti pa makar i prekršajem jer naši su veoma spori u vraćanju nazad nakon izgubljene lopte i tu nisu mogli pratiti Nigerijce. S druge strane napadači se često čuvaju pretjerane trke kako bi bili što svježiji kada dođu u priliku za gol. Ali ipak mislim da se trebalo dati na ovom SP 110% kako to ameri kažu.
Lave najjači si!
PREMA NESLUZBENIM INFORMACIJAMA U PETAK U CENTRALNOM DNEVNIKU SLIJEDI EKSKLUZIVA O DOGADJANJIMA U BRAZILU, MARIJAN SVE PRICA. NAVODNO SE EKSLUZIVA ZOVE, "PILI SMO JE I U BRAZILU". NAVODNO UZARILI SE TELEFONI KOD HADZIFEJZOVICA, MOLI SE, NUDI SE I PRIJETI SE!
Kad citam ove komentare skontam da od 3.5 miliona stanovnika mi imamo 3.2 miliona nogometnih strucnjaka i "iskusnih fudbalera". Sve vi znate. Odgovorno tvrdim pola ovih sto kenjaju nisu pregledali vise od 10 utakmica u zivotu, i nisu nikad barem termin odigrali, a kamoli sta drugo.
aako ti tvrdis da je dzeko odigrao dobro i da se trudio onda, ne da nisi deset utakmica pogledao nego nisi ni jednu ukljucujuci i onu protiv nigerije
A to trebas biti nogometni strucnjak pa skontati o cemu se ovdje radi? http://1.ii.gl/3fBynmh.gif http://lapload.com/image.uploads/23-06-2014/original-c279beb98e5e03ad42337d45219c54b7.gif
a sto onda nisi zabio makar jos jedan? jel ti amra rekla da si sexy kad setas po terenu pa si za BiH prestao trcati? jel ti babo kabadahija rekao da bjezis od lopte? jesil to radio jer pape nije dozvolio da u brazilu stanujes sa sponzorusom amrom? sikter edine!!! SIKTER!!!