Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pola repke im Hrvati, haha, evo vec godinama tako
Ovaj Babalj u Zvezdi nemoze ni da bude rezerva , kakva ce im biti reprezentacija
kakvi BOSANCI....ovaj prvi je BOSHNJO A DRUGI JE U PROCESU IDENTIFIKACIJE ....
Koji BOSANCI??? To su austianci svabe HAHAHA traba im zabranu na granicu metanti
AH KENGURI
Znaci i sandjaklije mora se priznati su Srbijanci !
Cuj ba Ilija bosanac Jeli i Dodo bosanac ?
gledo sam ovog igraca sto se zove babalj ima lijepu tehniku i ima neku potencijalu..ali mogu vam reci da je ova liga nula spored evrope ima mozda 4 igraca koja mogu igrat u evropi i to ne u ligi petice..cak i onaj patrick gerhard sto je doso iz zelje gledo sam ga par puta jer zivim u melburnu pa on je katastrofa od igraca..i babalj ne zeli da igra za bosnu jer je sam izjavio da mu je san da igra za crvenu zvijezdu...al australska liga napreduje sve vise dobri igraca dolazi ovamo :)
nije Ilija , nego Eli Babalj ! decko je to naglasio kad je potpisivao za Zvezdu !
barem nisu kao bosnje iz ust-aske milicije i handzar divizije 43 prelazili u partizane jer su vidii kakav ce biti ishod, da vam nije bilo usta-sa da vas podrze po-b-io bi vas Draza sve redom, zato shhhhh, Pave-licevu sliku stavi u dnevni boravak umjesto ali-jine
I JA BIH IGRAO ZA AUSTRALIJU DA SAM NA NJIHOVOM MJESTU !
sve potomci ustaša i četnika koji su poslije II svjetskog rata pobjegli od komunista...
Prviii ocam\'