Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
drogba je car
\"...koji nije sudio niti jedan od četiri-pet jedanaesteraca za domaću ekipu.\" KAKVIH CRNIH ČETIRI-PET PENALA HAHAHA
Pa vidi sta je prouzrokovao, a i pod protiskom cluba sigurno da se morao izvinuti..p...a!
ovrebo bi se njemu trebao izvinuti.
bezze sto se izvinjava, lafo mu zao djece..prije ce biti da je sad svjestan kakve poslijedice moze imati onakvo ponasanje..ako si vec tako zajeban frajer onda pici pricu do kraja..a ne ovako podvuc rep ko svaka druga p****
http://www.goal.com/en/news/1717/editorial/2009/05/07/1251450/cl-special-there-is-no-barcelona-chelsea-conspiracy-guus-hiddinks Procitajte ovo i slobodno odradite copy-paste i sve ce vasim citateljima biti jasno ko dan. Svaka mu cast sto se izvinio!
jeremy, u potpunosti si u pravu....cirkus mrtvi
\"bjelokoscanski napadac\", hahahahahahhahahahahhahahahahhahahah... stvarno ove clanke nekada kao da djeca od 6 god pishu... koja truba.
to je odlika pravog cojeka....