Nogomet
0

Drogba se izvinio zbog reakcije na Stamford Bridgeu

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
Bjelokošćanski napadač Chelseaja Didier Drogba najimpulzivnije je regovao tokom uzvratne utakmice između Chelseaja i Barcelone (1-1 na Stamford Bridgeu).

Taj rezultat, zajedno s 0-0 na Camp Nou u prvoj utakmici, je odveo Barcelonu u rimski finale gdje će Katalonci igrati protiv branitelja naslova, Manchester Uniteda.

Glavnu rolu u ogledu Chelseaja i Barcelone je preuzeo norveški sudac Tom Henning Ovrebo, koji nije sudio niti jedan od četiri-pet jedanaesteraca za domaću ekipu.

Svi domaći igrači su burno reagirali prilikom svake šutnje Norvežanina, ali je najdalje u svemu otišao Didier Drogba koji je i dobio žuti karton nakon kraja utakmice zbog vrijeđanja djelitelja pravde.

Nešto manje od 24 sata nakon svega Drogba se s manje strasti obratio javnosti.

  • Bio sam jako uzrujan zbog svega što se događalo na travnjaku. Nakon što sam pogledao cijelu snimku shvatio sam da sam pretjerao i zbog toga se izvinjavam svima - rekao je Drogba i nastavio:

  • Izvinjavam se i zbog svih riječi koje sam izrekao u tom trenutku kada nisam imao pravu kontrolu. Nisam nikako bio pravi primjer, pogotovo djeci. Tada sam bio frustriran i razočaran načinom na koji je moj klub poražen, ali se moram izviniti jer ne postoji ništa što može opravdati moje ponašanje - završio je Drogba.