Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odavno ne viđoh lošije suđenje
Red je bio da Vardy dobije crveni, nije mu prvi put da simulira, kao i da Lester konacno ne pobijedi, evo vec tri zadnje tekme im sudije pomazu.
Navijam da Lester osvoji, ali da osvoje pravedno, dosad su igrali bez pomoci sudija i zelio bih da tako i ostane, West Ham mi je gotivna ekipa, ali tesko ce oni do LP
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Svi se trude da ih zakoce. Kako "veliki" prljavo igraju to nije normalno
Veliki poznavalac fudbala pretpostavljam. Jedini ti vidiš urotu ovdje.
@Hipoteza Jesi li gledao utakmicu? Ja mislio samo kod nas sudije kroje ligu kad ono nije
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kupio sam 300 Paninijevih paketića Euro 2016, ali još nisam našao svoju sličicu.
Sudije hoce da ih s*ebu nekome nije u interesu da mali klub osvoji BPL...
Mogu ih krasti, mogu raditi šta hoće! Male siromašne Lisice (u odnosu na budžovanske klubove) će osvojiti Premiership! LCFC!
Mogu ih krasti, mogu raditi šta hoće! Male siromašne Lisice (u odnosu na budžovanske klubove) će osvojiti Premiership! LCFC!
west hamu su suci otkinuli sigurno 10ak bodova ovu sezonu..a leicesteru toliko poklonili ako ne i vise..s
Za sve ove što seru da je Leicester nešto zakinut ovdje samo podatak da su dali više golova iz penala nego ijedan drugi tim iz Liga petice. Toliko.
Ovaj sudija je sramota za engleski fudbal
sudjenje katastrofalno, pogotovo za englesku, da je italija ili spanija mogo bi i razumiti. crveni za simulaciju timu koji se bori za sampiona i ima vodstvo od 1:0... hmmm smrdi li vama nesto ovdje. kad su mancesteri, celzi, aresenal dobili crveni radi simulacije
ja sudije svira sve suprotno...karton drugi za vardya nije bio penal nad huthom jest a penal koji je svirao nigdje veze...sve u svemu sudjenje veoma lose...
Jbni West Ham