Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretno da ti bude..
Igračina, ljudina! Momak koji je uvijek srcem, dušom i tijelom igrao za svoju domovinu! U vrijeme kada je Džeko bio na vrhuncu, uz Vedu Ibiševića, Milan je na svega 15 nastupa zabio 7 golova! A danas...Ermedin Demirović na 23 utakmice - 1 gol, Smail Prevljak, 26 utakmica - 6 golova ili Kenan Kodro, 15 utakmica - 2 gola! Šteta neizmjerna što ga otjeraše, a Milan je mogao još mnogo radosti da nam donese!
kakve su sve ublehe i klocevi prosli kroz reprezentaciju ovaj napadac je gol masina za njih,o skok igri i igri glavom da i ne govorimo,jer trenutno ni nogom ne znamo zabiti.Sretno Milane u svakom slucaju!
kakve su sve ublehe i klocevi prosli kroz reprezentaciju ovaj napadac je gol masina za njih,o igri skok igri i igri glavom da i ne govorimo,jer trenutno ni nogom ne znamo zabiti.Sretno Milane u svakom slucaju!