Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako Disciplinska Komisija ne suspenduje sudiju koji je sudio susret Sarajevo-Leotar, onda bi klubovi trebali bojkotovati takmicenje, jer taj sudija je sebi uzeo za pravo da procjenjuje koji su transparenti na stadionu uvredljivi a koji ne, a zna se da je to posao Disciplinske Komisije, i zato oni treba da tog sudiju dozivotno suspenduju, a ako to ne urade onda to nije Disciplinska Komisija, to bi onda bio politicki aparat pod imenom "Disciplinska Komisija".
Armija BiH ! kome se ne svidja eno mu Srbije pa nek se tamo buni, da su navijaci Sarajeva bili pametni da ulete na teren i da vlaskog sudiju objese na precku
ni na jednom od pomenutih susreta utakmica nije zaustavljena ni u 21-om ni od 1995 godine od kada se poceo igrati fudbal ponovno radi nekog transparenta jedino na kosevu, ne navijam za sarajevo al ni sa za Cetnizam! Sankcije sudiji!
ne znam šta imaju zasjedat zbog Sarajeva, ne znam koga smo to mi uvrijedili sa onim transparentom, valjda trebate kaznit sudiju koji je očito imao neki zadatak da odradi na Koševu
a jeste ih kaznili, ja nigdje ne radim, al mogao bih nekako otplatiti te kazne, svaka cast...
mogu da nas hapse,privode i tuku ali nikada neće da zaustave poruku!